reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Niki to od ciebie zależy :) możesz zacząć kiedy chcesz tak naprawdę :) trochę tego jest wiec myślę ze warto juz powoli zacząć kompletowac wyprawke.

Martuszka moi znajomi mieli taki termometr i strasznie sobie chwalili. Tam była opcja mierzenia temp ciała oraz pomoeszczenia. Ja tez taki kupuje :)

Dziewczyny co myślicie o takiej wannie dla maleństwa? Może nie konkretnie ten model ale to przykład.. Tu w us sa popularne bardzo .. Linka wrzucam:
Summer Infant Lil' Luxuries Whirlpool Bubbling Spa and Shower Tub, Blue https://www.amazon.com/dp/B00AN8S07Y/ref=cm_sw_r_awd_gZr9ub06P60N7

Dziewczyny używacie może termometru bezdotykowego dla dzieci? Zastanawiam się nad kupnem i może coś doradzicie :-)

Maartuszkaa- my mamy baby ono. Dałam za niego 3 lata temu ok 100 zł i to najgorszy szajs jaki mogłam kupić :( bardzo wygodny, ale kompletnie nie dokładny. Bardzo szybko kupiłam kolejny zwykły elektroniczny za 9 zł. Teraz też rozważam kupno, ale już wiem, że trochę więcej trzeba na niego wydać żeby był miarodajny. Ech, ile ja się przez ten termometr nastresowalam :(

reklama
Martuszka moi znajomi mieli taki termometr i strasznie sobie chwalili. Tam była opcja mierzenia temp ciała oraz pomoeszczenia. Ja tez taki kupuje :)

Dziewczyny co myślicie o takiej wannie dla maleństwa? Może nie konkretnie ten model ale to przykład.. Tu w us sa popularne bardzo .. Linka wrzucam:
Summer Infant Lil' Luxuries Whirlpool Bubbling Spa and Shower Tub, Blue https://www.amazon.com/dp/B00AN8S07Y/ref=cm_sw_r_awd_gZr9ub06P60N7

Bunoa- wygląda super, dzieci da pewnie zachwycone kąpielą w takiej wanience. W Polsce chyba nie są dostępne.

Do góry