reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
ja tex nei mialam antykolkowych, bo moi kolek nie mieli. ale ogolnie x butelem tommiego bylam bardxo xadowolona i x tego co wiem, to w rankngac stoja niexmiennie.

Na allegro widziałam dziś wielką reklamę pampersów za 119 złotych za Activ baby mega pach + , rozmiary 3,4,5 . Sztuka 0.58 gr.
Co sadzicie? Tanio, średnio?

Lilija - to zależy :-) 1 sztuka tych trzech rozmiarów? Bo 58 gr jak za 3jki to drogo, za 4 znośnie, za 5 tanio :-) choć dolicz koszt wysyłki. No i 5tek to moja 14 miesięczna córka jeszcze nie nosi :-)

loveboiled - tak szukam caly czas na gumtree i ebay. Nie ma ich niestety dużo. Zwłaszcza w rejonie w ktorym mieszkam :(

lucere - joggera gt tak 3 kołówke. Po wertepach bedzie latwiej i biegać tez.

Co do tomme t mnie te antykolkowe ciekły. Dr Brown były ok, zwykłe tomme t też ok. Mam do tej pory w razie "w". Czy spełniały role to nie wiem, bo Joca itak miał kolki i darł się w niebogłosy.
Na to to tylko sabsimplex pomogło.

loveboiled - tak szukam caly czas na gumtree i ebay. Nie ma ich niestety dużo. Zwłaszcza w rejonie w ktorym mieszkam :(

lucere - joggera gt tak 3 kołówke. Po wertepach bedzie latwiej i biegać tez.

A tak właśnie się zastanawiałam gdzie sprawdzają się trojkolowe lepiej od 4kolowych :-)

Ja tez sie zaopatrze wczesniej w sabsimplex. W razie w zeby niec i nie szykac na gwalt. Z Maja tez mialam. Nie miala kolek na szczescie ale czsem jej dawalan na problemy z brxuszkiem i bylo lepiej.
Na szczescie moja sis mieszka w niemczech wiec mi kupi.

A tutaj moje wczorajsze pierwsze wyprawkowe zdobycze dla baczka

Zobacz załącznik 672715

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry