loveboiled
Fanka BB :)
Anney a ja dzisiaj widziałam laktator ręczny tommee tippee za 12.99 jest na przecenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja upatruje okazji, che kupić baby jogger gt trójkołówkę żeby troche pojeździł jeszcze Jocha a po roku przesiądzie się do niego następca. Tylko drogie te wózki jak diabli są....
Anney jaki masz laktator? Ja z Jochą miała Tomie T a teraz kupiłam Aventa. Co do butelek się zastanawiam. Z jochą miałam wszystkie, ale itak przestał mleko pić mając 3 miesiące... Później tylko troszkę.
Anney a ja dzisiaj widziałam laktator ręczny tommee tippee za 12.99 jest na przecenie.
Znalazłam, ale się jeszcze wtsrzymam z kupieniem, ogulnie dużo jest ich do wybory na ebayu