reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Bunia fajna ta wanna ale czy dziecko potrzebuje az takich bajerow? Moim zdaniem zwykla wanienka wystarczy, po co kase wydawac.

A co do termometru dotykowego. Ja mam taki z lidla.
Za doklade to one nie sa. W sumie zeby sprawdzic szybko czy dziecko ma goraczke czy nie ok ale jak ja wspomagam sie jeszcze elektronicznym zeby dokladnie wiedziec jak tam temperatura.

reklama
Martuszka moi znajomi mieli taki termometr i strasznie sobie chwalili. Tam była opcja mierzenia temp ciała oraz pomoeszczenia. Ja tez taki kupuje :)

Dziewczyny co myślicie o takiej wannie dla maleństwa? Może nie konkretnie ten model ale to przykład.. Tu w us sa popularne bardzo .. Linka wrzucam:
Summer Infant Lil' Luxuries Whirlpool Bubbling Spa and Shower Tub, Blue https://www.amazon.com/dp/B00AN8S07Y/ref=cm_sw_r_awd_gZr9ub06P60N7

Co do wanienki to faktycznie tak jak dziewczyny pisza dziecku to jest bez różnicy, byle by była woda. Wiadomo w cenie tez jest ten fotelik do kąpieli no i dodatkowo prysznic.. Hmm to zależy kto ile może przeznaczyc na wyprawke.

:)))))) na kolana nie rzuca to prawda, ale jest funkcjonalny i ma 3 rzeczy których potrzebuje :) no i nie za całą pensję tylko za pół ;)

Taki mamy kocyk :D

Załączniki

• 1425383522652.jpg
    1425383522652.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 50
bunia, wanna super, ale dla mnei absolutnei zbedny gadzet w domu. dziecko latwiej sie myje w duzej umywalce i potem w wannie. ja sie natargalam wanny do pokoju z woda i plecy mi za to nie dziekuja. wywalilam ja po 2tygodniach od narozin malego. i to z impetem przez okno do ogrodu ;)
haha
ale to ja, ja skrajnie praktycvna jestem ;)

niki, mysle,
ze zainwetsowalabym w dobry uzywany wozek.

No wlasnie ja nie mam takiej umywalki większej zeby w niej umyć bo wszystkie mam jakoś dzielone albo mniejsze owalne..
A co do tej wanienki widziałam u znajomej podobna i mnie zaciekawiło to.. I wkład w cenie.. Widziałam takie juz chodzą od 30$ to dla mnie nie majątek, wiadomo tez oszczędzam ale nie sa jakieś strasznie drogie..
Zaczynam juz powoli szukać rzeczy i zaczynać kupować (nie wszystko bo czekam na płeć maluszka) bo dochodzi do mnie ze w kwietniu juz półmetek a w lecie tu jest taki skwar ze jeszcze z brzuszkiem może być cieżko po sklepach jeździć..

reklama
Do góry