reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Dziewczyny śliczne ciuszki!!!!!

My wpadliśmy już w taki szał zakupowy ( szczególnie jeśli chodzi o ciuszki), że już kupujemy na rok czy dwa.... Mój małżonek przyjechał wczoraj z jeansową sukienką ze świnką pepą... patrzę i mówię : TY, ale to na 2 lata. A on patrzy jak na głupią i mówi: no przecież kiedyś będzie miała 2 lata :-D:-D:-D:-D

A potem tak siedzi i duma, duma i w końcu mówi: wiesz, dobrze, że masz to swoje forum, bo jak się chłopak jednak urodzi to będzie gdzie się pozbyć tych dziewczęcych ubranek :-D:-D:-D

kota super ciuszki .

bejbiszon no nieźle jesteście pojechani - w pozytywnym znaczeniu ... pewnie niedługo mąż będzie musiał zbudować dla małej osobną garderobę :-):-):-)

anka a gdzie można taki kokon dostać , bo ja szukałam ale są same na rzepy a nie na zamek

0c5d7f2c37[1].jpg67367d8e4f[1].jpgJa dzisiaj zamówiłam o takie dresiki- używane.

też mi się właśnie najbardziej spodobał ten z tygryskiem.Te dwa welurowe to nawet dziewczynce mozna załozyć a ten z tygryskiem to taki bardziej dla chłopca.Ale chociaż nie znam płci maleństwa to i tak zamówiłam.

reklama
Do góry