reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

mi się przydał do czasami córka miała tak nasikane w nocy że jej przeciekało z pieluchy no i później jak ja oduczałam od pieluchy wiadomo czasami w nocy narobiła miałam na zmianę 2 jak 1 był mokry to kładłam 2 ale ja miałam trochę inny niż ty pokazałaś bo mi mama z Niemiec przywiozła

reklama
Ja chyba zdecyduję si na 1 września - o ile chrzestnym będzie pasowało. To taki momnt, ze już wszyscy pozjeżdżają z wakacji. Czekam na odpowiedź od proboszcza, bo wysłałam mu maila z prośba o plany chrzcinowe na wakacje. Bo ja mogę sobie planować, a u nas są wyznaczone niedziele.

ja bym chciała orzchcić Hanulę jakoś w okolicy Świat Bożego Narodzenia :) Kubę chrzciliśmy, jak był taki malutki, miał 2 miesiące, szkoda mi dziecka było, targaliśmy go do kościoła, ceregiele, impreza, biedaczek wymęczony, tak już później płakał, że zastanawiałam się po co takie małe dziecko tak męczyć.. nie wiem też jak będzie z chrzestną-siostrą M., bo ona ma termin na sierpień heh

U mnie to zależy od tego na kogo się mój w końcu zdecyduje. Jesli na brata to pewnie w wakacje jeszcze ochrzcimy, a jeśli "ciocię" to na samym początku wrzesnia jak tu na swój ślub zjedzie :) Maks miał chrzest mając 6,5 tygodnia i zniósł to bez problemu, cały czas spał :D

Mój M był chrzczony jak miał niecałe 2 miesiące, w kościele spał, w domu też tylko cyc i pielucha sucha musiała być:-D impreza trwała w najlepsze a on nic :tak:
malutką ochrzcimy na początku września.

moją córę chrzciliśmy jak miała niecały miesiąc i cały czas spała tylko musieliśmy ja wykapać bo by nie poszła spać wieczorem i by nam wariowała w nocy

Dziewczyny a co sądzicie o woombie?

woombie-2.jpg

reklama
My chrzciliśmy Jasia jak miał 8 miesięcy i był za duży. W kościele buczał i wszystko go interesowało i księdza się bał. I zrobił kupę i śmierdziało na pół kościoła. Na przyjęciu wszyscy po kolei musieli się nim zajmować bo nie mógł zasnąć a był zmęczony. Teraz ochrzcimy Małą najszybciej jak się da:-)

Do góry