reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

coleta śliczne

Powiedzcie mi dziewczyny ostatnio któraś chwaliła się 2 sukienkami i tunika szukam teraz i nie mogę znaleźć podpowiedzcie mi gdzie one były kupione proszę

reklama
mam pytanko do posiadaczek łózeczek z szufladą,,czy nie zbiera sie tam kurz??zastanawiam sie, czy takie bez szuflady nie jest lepsze, jeśli chodzi o sprzątanie pod nim itp..i czy z sosny są najlepsze łóżeczka?/ma to jakies znaczenie?:) dzięki za odpowiedzi:)

ann, wydaje mi się, że najważniejsze aby szuflada była kryta (widziałam też takie łóżeczka, że po podniesieniu na wyższy poziom szuflada była otwarta. No i żeby otwór / szpara była jak najmniejsza.
Swoje poprzednie dorosłe łożko mieliśmy z szufladą - nie było dużego kłopotu i nie miałam wrażenia, że kurz się tam dostaje.

hej dziewuszki,
o to mój wózeczek, jest też spacerówka i fotelik wszystko montowane do tego stelarzu, ale zrobiłam zdjęcia tylko gondoli, bo córci najbardziej sie spodobała, tak że musiała sama przetestować hihihi, ale gondola jest duża ( 84cm w środku długości) więc dla mnie super, no i koła duże pompowane ;-)

DSC08033.jpg

DSC08036.jpg

a to chuśtaweczka
DSC08035.jpg

a to ubranka kupione dla Nastusi:

DSC08037.jpg

my jeszcze nic nie mamy!!! tzn wózek będzie miało po Majce, tak jak łóżeczko w którym i tak nie będzie spało ;) a ubranek brak... po Mai ubranka oddałam kuzynce (zostawiłam sobie 3 śpioszki, ale maja wartość sentymentalną i dzidzia nosić ich nie będzie)

reklama
Latife nie jesteś sama my też nie mamy nic dla dzidzi a to z racji tego że jeszcze nie wiem co się chowa w brzuszku a z drugiej strony nie chcę kupować uniwersalnych bo jak już coś kupie to chcę żeby było fajowskie :-D:-D

Mgiełka śliczne rzeczy :-)

Do góry