reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pinio :-D:-D:-D
mój mały też zrobił kupkę w kościele a jakie bąki puszczał....:szok:
aż para z dzidziusiem przed nami się oglądała:tak:....
Śmiać nam się chciało, każdy powagę chciał zachować łzy w oczach... ech działo się....:-D:-D:tak:

anka taki kokon sprawdza się kiedy maleństwo ma kolki, my z Zuzą przeszliśmy koszmar z tymi kolkami nikt nie wiedział jak sobie z tym dziadostwem poradzić , kiedy moja babcia przyjaechała do nas zaraz malutką zawineła w kokon . naprawde działało ... z Mają tego problemu nie było.

Przyniosłam jeden karton najmniejszych ubranek po Jaśku:tak: Jezu jaki on był maleńki:tak: część rozdałam mojej siostrze bo ona rodzi pod koniec września i im bardziej się przydadzą welurowe pajacyki niż nam:tak:i kombinezon dałam bo na Adunię i tak będzie za malutki:-D

Nasza Mariczka byla ochrzczona jak miala 9 miesiecy....nie bylo najgorzej, pozniej juz zaczela nam plakac,ale to byl czas jej drzemki dostala butle z soczkiem i odjechala w minute i spala az do konca....:) obudzila sie jak ja wsadzalam do fotelika:)

A co do tego kokonu to ja juz mam jeden od znajomej ,ale chcialabym dokupi jeszcze jeden nowy....tutaj sa one bardzo popularne i podobno dobre dla dzieciaczkow....:)

oto co mam nie po synku :)
kilka bodziaków, półśpiochów i legginsów Cartersa, kilka kaftaników, 2 okrycia kąpielowe, kocyk Poofi, MATERACYK i majteczki, które elegancko maskują pampki wystające spod sukieneczek :)

DSC01978.jpgDSC01979.jpgDSC01980.jpg

reklama
Do góry