reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Mieszkam w pięknej miejscowości, gdzie tylko główne drogi są asfaltowe, pozostałe to typowy off road:) więc ja potrzebuję wózek na pompowanych, dużych, nieskrętnych kołach.

reklama
mgiełka-----------fajne to łóżko. Mój mąż chce piętrowe dla dzieci kupić ale do dzisiaj się nie zgadzałam:-D:-Dbardzo ładne:-D

mgiełka jeśli masz łóżeczko turystyczne to naprawde nei warto kupować drewnianego.A łóżko piętrowe ma wiele pozytywów zajmój miej miejsca niż dwa osobe ma szuflady a i dzieci maja frajde bo bawia sie w dom piętrowy.

ja też stawiam na pompowane koła bo mieszkamy w miejscowości którą zewsząd otaczają lasy więc i drogi są różne , wcześniej miała Chicco Tech 4WD - sprawdził się ale jak z większością rzeczy i wózek sprzedałam .
Teraz upatrzyłam sobie Maxi Cosi Mura 4 , podobny gabarytowo .

reklama
productvariant-20077-l-1.jpg
Mura_4_with_CabrioFix_Crystal_Black.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry