reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Ja też dzisiaj skoczę do Lidla. Miałam w planach kupić piżamkę dla córci i popatrzeć na maleńkie ubranka. Może po wizycie u lekarza się skuszę :-D

Witajcie dziewczyny,
pokrótce o sobie to moja trzecia ciąża po kilku latach, wyczekana ... mam dwójkę przecudnych córeczek które czekają z nie cierpliwością na swojego braciszka , chociaż nie wiemy kto kryje się w brzuszku ...może niebawem się ukarze.
co do wyprawki to mało co mi zostało po dziewczynach bo miało być inaczej po drugim dziecku powiedzieliśmy sobie że już zakończyliśmy " produkcję " ale po kilku latach sytuacja się odwróciła i zapragnęliśmy jeszcze jednego dziecka , a tu klops wszystko oddane bądź sprzedane i od nowa .
ale ja się bardzo cieszę nie ma nic fajniejszego od kupowania i gromadzenia akcesoriów dla bobaska :laugh2:
na razie nie kupuję ciuszków po prostu nie mam jeszcze takiej potrzeby ale za to mam upatrzony wózek i fotelik do tego a mianowicie wózek z firmy maxi cosi mura 4 oraz fotelik z bazą .

na razie zrobiłam sobie listę rzeczy które będą mi potrzebne i postaram się jej trzymać bo z autopsji wiem że nie wszystko jest potrzebne a później wala się po domu .

Mi bardzo podoba sie wózek 4 runner Bebe Beni, lekki ok 12kg wersja głeboka, fajna cena i ogólnie super!
4runner-sand_op.jpg

Dziewczyny taka wątpliwość mnie męczy.... Ostatnio rodzą się duże dzieci - może kompletować wyprawkę na 62??
Do tego nie wiem, jakie ubranka kupować? U nas taka zmienna pogoda - w lipcu może być upalnie, a może i deszcz padać..

My będziemy od 62 kupować, a od rodzinki jeśli coś będą chcieli przynieść to dopiero od 74. W lipcu może być upał i wystarczy sama pieluszka i jakiś kaftanik/body z krótkim rękawkiem.

reklama
Do góry