reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Ja też dzisiaj skoczę do Lidla. Miałam w planach kupić piżamkę dla córci i popatrzeć na maleńkie ubranka. Może po wizycie u lekarza się skuszę :-D

Witajcie dziewczyny,
pokrótce o sobie to moja trzecia ciąża po kilku latach, wyczekana ... mam dwójkę przecudnych córeczek które czekają z nie cierpliwością na swojego braciszka , chociaż nie wiemy kto kryje się w brzuszku ...może niebawem się ukarze.
co do wyprawki to mało co mi zostało po dziewczynach bo miało być inaczej po drugim dziecku powiedzieliśmy sobie że już zakończyliśmy " produkcję " ale po kilku latach sytuacja się odwróciła i zapragnęliśmy jeszcze jednego dziecka , a tu klops wszystko oddane bądź sprzedane i od nowa .
ale ja się bardzo cieszę nie ma nic fajniejszego od kupowania i gromadzenia akcesoriów dla bobaska :laugh2:
na razie nie kupuję ciuszków po prostu nie mam jeszcze takiej potrzeby ale za to mam upatrzony wózek i fotelik do tego a mianowicie wózek z firmy maxi cosi mura 4 oraz fotelik z bazą .

na razie zrobiłam sobie listę rzeczy które będą mi potrzebne i postaram się jej trzymać bo z autopsji wiem że nie wszystko jest potrzebne a później wala się po domu .

Mi bardzo podoba sie wózek 4 runner Bebe Beni, lekki ok 12kg wersja głeboka, fajna cena i ogólnie super!
4runner-sand_op.jpg

Dziewczyny taka wątpliwość mnie męczy.... Ostatnio rodzą się duże dzieci - może kompletować wyprawkę na 62??
Do tego nie wiem, jakie ubranka kupować? U nas taka zmienna pogoda - w lipcu może być upalnie, a może i deszcz padać..

My będziemy od 62 kupować, a od rodzinki jeśli coś będą chcieli przynieść to dopiero od 74. W lipcu może być upał i wystarczy sama pieluszka i jakiś kaftanik/body z krótkim rękawkiem.

reklama
Do góry