no ja właśnie tez myślę o takim, ja poza tym mieszkam w lesie więc duuuuże koła to podstawa, a z Oliwią pamiętam że skrętne cały czas blokowałam bo mnie denerwowały
no ale chciałam używany a ten co pokazałam nie widziałam nigdzie używki, może do tego czasu się znajdą....
a i mąż mnie przekonuje żebym nie kupowała drewnianego łóżeczka, bo mamy takie fajniejsze turystyczne, dwie pozycje leżenia, moskitiera,wibracja, baldachim no nawet fajnie, ale kurcze co drewniane to drewniane, tylko mam taki plan że jak dziecie skończy roczek to kupimy łóżko piętrowe o takie
ŁÓŻKO ŁÓŻKA PIĘTROWE KACPER 2 B PROMOCJA !!! (2933063719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., koleżanka tak zrobiła , ma synka 6 lat i córcie rok i 2 miesiące, i kupiła im piętrowe, byłam ostatnio u niej a tam Hanka ma normalnie na dolnym łóżku ochraniacz na szczebelki, normalnie pościel ta z łóżeczka i spi tam sama, sama schodzi i wchodzi na łóżko, no i ta wysokość nie jest duża tego dolnego łóżka, a zabudowa z boku bardzo szeroka żeby dziecko się nie sturlało, więc taki mamy plan tez tak zrobimy heheh jakby coś nie chciało spać to nadal by spało w swoim łózeczku,a wcześniej czy później i tak będzie spać na piętrowym : na górze Oliwia , na dole Anastazja ;-)