reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Zastanawiam się nad zakupem oddzielnie gondoli i spacerówki. Bardzo podobają mi się gondole jak w jedo bartatina, roan marita, ale spacerówki do nich są takie sobie.... Za to spacerówka xlander jest dla mnie super!
Myślicie, że ma sens kupienie oddzielnie gondoli i spacerówki?

Skakanka no ja mysle ze ma sens ,bo jak dla mnie spacerówki od zestawów 2 w1 lub 3 w 1 nie nadają sie i tez myslałam zeby kupic tylko głeboki plus nosidło :tak:

no ja ostatnio też o tym myśle, bo spacerówke mam dość fajną.... ale sama nie wiem .... jednak te spacerówki są dość duże i tak sobie myślę że ta też by się raczej przydała....

Mój siostrzeniec miał kolki jak był mały. Wtedy uratował nas wszystkich (siostra urodziła w wieku 18 lat, więc wychowywał się z nami w domu) wózek na paskach. I ja też się na taki zdecyduję.

Wczoraj oglądałam program Pani Gadżet i tam było o wózkach.Testowali 5 wózków:
MaxiCosi, Jedo,Inglesino,Kobi,Bugaboo
Były trzy zadania.
1.Którym łatwiej wiechać do tranwaju
@.Który łatwiej się składa i zajmuje jak najmiej miejsca w bagarzniku
3.Którym sie najlepiej jeżdzi po nasszych polskich drogach.
po podsumowaniu najlepszy jest Wózek Jedo i Kobi.MaxiCosi odpadł od razu ponieważ nawet ciężko było go wcioagnąć po schodach .

no ja właśnie tez myślę o takim, ja poza tym mieszkam w lesie więc duuuuże koła to podstawa, a z Oliwią pamiętam że skrętne cały czas blokowałam bo mnie denerwowały

no ale chciałam używany a ten co pokazałam nie widziałam nigdzie używki, może do tego czasu się znajdą....

a i mąż mnie przekonuje żebym nie kupowała drewnianego łóżeczka, bo mamy takie fajniejsze turystyczne, dwie pozycje leżenia, moskitiera,wibracja, baldachim no nawet fajnie, ale kurcze co drewniane to drewniane, tylko mam taki plan że jak dziecie skończy roczek to kupimy łóżko piętrowe o takie ŁÓŻKO ŁÓŻKA PIĘTROWE KACPER 2 B PROMOCJA !!! (2933063719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., koleżanka tak zrobiła , ma synka 6 lat i córcie rok i 2 miesiące, i kupiła im piętrowe, byłam ostatnio u niej a tam Hanka ma normalnie na dolnym łóżku ochraniacz na szczebelki, normalnie pościel ta z łóżeczka i spi tam sama, sama schodzi i wchodzi na łóżko, no i ta wysokość nie jest duża tego dolnego łóżka, a zabudowa z boku bardzo szeroka żeby dziecko się nie sturlało, więc taki mamy plan tez tak zrobimy heheh jakby coś nie chciało spać to nadal by spało w swoim łózeczku,a wcześniej czy później i tak będzie spać na piętrowym : na górze Oliwia , na dole Anastazja ;-)

reklama
Co do tego wózka Jado to tam był pokazywany z obrotowymi kołami.
U nas też mamy łózko piętrowe i nie jest ono tak wysoke jak standardowe tylko niższe troche.Amelia miała 2,5 roku jak juz spała u góry a Vanessa roczek jak na dole i bez żadnej barierki i ani razu nie spada.

Do góry