reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
hej dziewczyny, zawsze można kupić używany tak jak ja na GUMTREE ten oto model 3w1 w stanie idealnym kupiłam za 300 zł:-) wiec reszta zostaje na inne wydatki.
718cbf7304f9c117_180x180_rozmiar-niestandardowy.jpg

a jeśli chodzi o ubrania jeśli będę miała syna to bez wątpienia zamówię na Allegro jakąś mega pakę, córce tak czasem zamawiam, za 200 zł można dziecko ubrać na rok czasu, a i jakościowo są ok bo większość z Anglii. Ktoś może się oburzyć jak to używane? Też tak w pierwszej ciąży sądziłam. ale później doszłam do wniosku, że nic w tym złego, a czasy są takie nie inne i wszystko drogie. http://allegro.pl/24-mega-paka-chlopiec-disney-next-0-6-m-i2964681281.html

reklama
Buggypod IO dostawka do wózka NAJNOWSZY MODEL !!! (2961096971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja w tej chwili mysle o czymś takim.

a pozniej takim:
SCHWINN JOYRIDER Przyczepka rowerowa do rower 2w1 (2914690604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na to choruję od dawna, w tym roku kupiłam sobie nowy śliczny rower i co :] a koleżanka mi kiedyś powiedziała że kupiła rower i zaraz w ciąże zaszła hihi to juz mamy 2 przypadki.

Do góry