reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Byłam dziś na lumpkach-mam całą torebkę pięknych łaszków-unisex:-) wszystko a całe 19zł:-):-)

byłam oglądać wózki i mutsy transporter jest piękny:-D spodobał mi się też quinny i chicco:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aj kochane czytam o tych Waszych wozeczkach.....i tez zaczelam sie zastanawiac.... my o ile bedziemy tutaj to pewnie kupimy albo taki:

Maxi Cosy Foray Stroller and Car Seat tylko ja chcialabym jeszcze dokupic gondolke....mimo wszystko....te od quinny pasuja...

ale to sie jeszcze okaze w praniu..... moja kumpela miala ten pierwszy maxi cosi i byla meeega zadowolona....dla mnie moglby miec tylko wikszy koszyk i wieksze przednie kolka....i byloby super:) hahaha

albo po prostu quinny

Quinny stroller and bassinet - Oakville / Halton Region Baby Items For Sale - Kijiji Oakville / Halton Region Canada.

Moja przyjaciółka miała ten Quinny i mówiła, że wszystko fajnie, bo lekki, łatwo się składa i wkłada do auta, ale się wywraca przez te kółka małe na przodzie no i jeszcze ta cena. Jak dla mnie to za drogi.

bodziaki tanie i fajne, akurat na gorące lato.

Bodziaki bardzo fajne. Ja mam po Jasiu kilkanaście par a niektóre nawet nie używane.

A ten wózek quinny też mi się bardzo wczoraj podobał ale zastanawiałam się czy on jest stabilny właśnie. To kółko z przodu jest takie małe i sama nie wiem:tak: ale jest rzeczywiście piękny:-)

maxi cosi mura 4 też jest fajny:-)

Nam chyba (coś tak przebąkiwali) wózek kupią teściowie więc możemy wybrać droższy :-) No i tak myślę o tym: Wózek Quinny Moodd 3w1 2012 Wielofunkcyjne - 3w1 SzkrabShop.pl
po złożeniu jest mały, zgrabny i wygląda super. Co sądzicie?

A propos Teutonii, to ma ją mój kolega i po złożeniu nawet zajmuje sporo miejsca. Ma duże auto, a i tak narzeka na rozmiary, za to zadowoleni są z tego jak się prowadzi, chociaż spacerówkę i tak dokupili jeszcze dodatkową MacLarena.

My też dostaliśmy kaskę na wozidło od dziadka:-) dlatego się rozglądam:-D dziadek 2 lata temu na wózek dla Jasia też dał pieniążki:-):-)

reklama
Do góry