reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
hej
juz kiedys o tym pisałam ze bambino to produkt nivea, mialam taka sytuacje z Oliwia, kupiłam wszystko nivea i wysypało ją strasznie, przyszła połozna kazała zmienić na bambino i kupilismy zwykle tanie bambino i uzywalismy do roku, więc teraz od razu kupiłam całą serie bambino, oliwia, mydełko, krem nawilzający, krem na odparzenia, szamponik i chusteczki nawilżane,,,, oczywiscie mam też sudokrem, ale nie uzywalismy go codziennie pediatra nam doradzila zeby uzywac tylko jak cos sie dzieje, a tak to nie

a swoją drogą dziwne .. ta sama firma to nivea i bambino a jednak bambino nie uczulało mi córy

hej
juz kiedys o tym pisałam ze bambino to produkt nivea, mialam taka sytuacje z Oliwia, kupiłam wszystko nivea i wysypało ją strasznie, przyszła połozna kazała zmienić na bambino i kupilismy zwykle tanie bambino i uzywalismy do roku, więc teraz od razu kupiłam całą serie bambino, oliwia, mydełko, krem nawilzający, krem na odparzenia, szamponik i chusteczki nawilżane,,,, oczywiscie mam też sudokrem, ale nie uzywalismy go codziennie pediatra nam doradzila zeby uzywac tylko jak cos sie dzieje, a tak to nie
a swoją drogą dziwne .. ta sama firma to nivea i bambino a jednak bambino nie uczulało mi córy

no właśnie.....mnie też się to wydało dziwne.....a w ogole widziałaś, ze np chyba na oliwce jest z przodu napisane od pierwszych dni życia, a z tyłu, że powyżej miesiąca......chyba to było na oliwce.....sprawdź.....:baffled:

jeśli boicie się uczuleń, to może na początek faktycznie Oilatum albo Hipp, chyba są najłagodniejsze. Ja inwestuję w Hippa :)
właśnie wczoraj kupiliśmy hippa i powiem wam że chyba z 7-8 różnych serii te jako jedyne na całej serii mają napisane że od 1 dnia życia-zobaczymy czy będziemy im wierni na dłużej, akurat w kwestii kosmetyków nie mam doświadczenia.

reklama
Do góry