reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pytanie z prośbą o szybką odpowiedź-ile kupujecie paczek pampersów w rozm.1 czyli od 2-5kg?bo jutro zakupy w realu planujemy ;)

ps.U nas też linomag polecają albo alantan.

Justyna ja nie kupiłam wcale. Kupiłam 2 duże opakowania tych od 3 do 6 kg. Jeśli urodzi się mniejszy, albo będą mu spadać dokupimy na szybko, a jesli będzie jakimś cudem dużym chłopem nie będą go uwierały;-)

no kurcze zdania są podzielone...koleżanka mówi, że jednak te mniejsze lepsze i sprawdzają się przez pierwsze 3-4tyg, ja nie liczę, że urodzę duże dziecko, że będzie miało więcej niż 3kg czy 3,300kg i właśnie jutro planowałam kupić 2 paczki tych 2-5 kg po 43szt w paczce ale sama też nie wiem... :baffled:

Moja przyjaciółka też używa linomag, chwali sobie baaardzo :tak:

A pampersy kupiliśmy 1, jedną paczkę. Tylko do szpitala, potem chcemy używać wielorazowych

Ostatnia edycja:
Justyna ja mam i paczkę tych małych i jedną tych 3-6 kg ale one to mi starczą na długo po podobnie jak Kasia będziemy używać pieluch wielorazowych!

Jednorazówki tylko na wyjazdy( lekarz np) i po 4 miesiącu jak zacznie jeść inne rzeczy tylko na noc:tak:

Mój sie urodził 3470 a pampków 1 używaliśmy chyba ze 2 miesiące jak nie lepiej. Te białe premium care są trochę wieksiejsze niz zielone. Narazie kupuje jedna dużą pake tą 78 szt a potem się zobaczy.

Co do kremu to ja tylko bepanthen, mój Rys nigdy nie miał odparzonej sraki więc ja pozostane wierna. Juz zakupiłam nawet jeden duży 100 g. promo w rossmannie jest za 34 zetki.

Dokupiłam też wczoraj 4 paki wkładek laktacyjnych rossmannowych bo tez w promo po 5 zł. Zostało mi kupić tylko pampki i chusteczki.

My kupujemy jedną paczkę pampków 1 a potem w razie czego się dokupi.... K. urodził się z wagą 3880 i jedynek używaliśmy przez kilka tyg. ( nie pamiętam dokładnie, ale jakoś krótko)

reklama
Do góry