reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Kasiu z Matim używam od urodzenia , kupiłam najtańsze na allegro (bobolider) nie są najlepsze!!!
ale sama je wykończyłam...:baffled: trzeba przestrzegać zaleceń prania i suszenia!!! Jak je kupowałam to nie było jeszcze info czego nie wolno.

Używam ich nadal razem z foliowymi majteczkami bo przeciekają same, ale uważam że i tak jest ok !!! - zasika bach nowa pielucha i już :tak:

oszczędności są mega ! głownie do 4 m-ca :tak:
ja mam 12 otulaczy i 24 wkłady

reklama
no właśnie... ja też sporo czytałam jak miałam zamiar kupić ( a kupiłam od razu dla 2 dzidzi komplet) ,Było sporo kiepskich opinii o tych drogich ... a te były akurat na moją kieszeń:-D:tak:

Justyna a czemu nie podołała byś???? do 4 miesiąca ilosc pieluch jedno czy wielo jest taka sama!

jedynie wielo trzeba do prali wrzucić i rozwiesić potem , nie trzeba prasować a odkaża się je dodając olejku z drzewa herbacianego bądź lawendowego do płukania

Ostatnia edycja:
Justyna, my z mężem bardzo chcemy spróbować, mam nadzieję, że się uda :tak:

Angie, a znasz jeszcze jakieś sprawdzone?

Ostatnia edycja:
No ja zakupiłąm 1 paczkę tych białych care....78 szt chyba .....później dokupimy resztę,......
Wiecie, ze moja Klaudia od początku była w tetrze, bo pampery dopiero wchodziły na rynek i były mocno drogie.....kupowałam tylko na długie wyjścia i do lekarza.....masakra z tym praniem i gotowaniem tych pieluch, a i prasowaniem też:angry:.....Karola od urodzenia w pampersach......:tak:

reklama
Oj, tetra to mi nawet do głowy nie przyszla :-D przeszukując internet wpadłam na te wielorazowe i bardzo nam się spodobały. Nawet mężowi bardziej niż mi ;-) poszukałam, poczytałam, i spróbujemy :tak:

Do góry