kakakarolina
Fanka BB :)
No właśnie poczekajcie dziewczyny bo z czasem spacery bedą wyglądały u wszystkich jak u nas. mama pcha wózek a bobas idzie obok. Nasze dzieci się całkiem stare zrobiły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też kupilam fajny kombinezon Womar - serce przy sercu. Produkty - Kombinezon KCB3 900
mam nadzieje, ze bedzie dobry, to prawda, ze kupujac kombinezon bierze sie o numer wiekszy niz ubranek maluszka?
Z innej beczki ja caly czas w poszukiwaniu fotelika, w zwiazku z ostatnia stluczka chce go kupic jak najszybciej ale nie ma az takiego duzego wyboru w tych fotelikach montowanych tylem a w zwiazku z ostatnimi wydatkami musze znalezc cos bezpiecznego i w przystepnej cenie :-( znalazlam pozycje z firmy Britax, co myslicie?
Britax King Plus Car Seat - Felix from Britax part of the Group 1 range available at PreciousLittleOne
Britax Duo Plus ISOFIX Car Seat - Felix from Britax part of the Group 1 range available at PreciousLittleOne
w tym pierwszym bardziej podobaja mi sie te boczne podparcia na glowke ale ten drugi ma mozliwosc zamontowania z Isofix'em, ktory nasz samochod posiada nie wiem tylko jak z miejscem co myslicie?
Duo Plus ISOFIXabwgdzl a na jakiej podstawie piszesz o tym Britaxie. Mogę poprosić o źródło Twojej wiedzy? Bo ja patrzę na stronkę niemiecką ADAC-a to za dużo informacji o tym modelu nie znalazłam, a Britaxy są widoczne ale nie na pierwszych miejscach. Więc poproszę o link do testów w których Britaxy plasują się na pierwszych miejscach.