reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Zbliża się zima, a co za tym idzie zimno jak... nie wiem co;-) Czy myślałyście już o zakupie śpiworka do spacerówki? Macie coś godnego polecenia? Lepszy polarowy, czy z " baranka ( nie prawdziwej wełny owczej)? Z góry dziękuję;-)

Ostatnia edycja:
Boozqowa ja już właśnie ostatnio też poszukiwałam śpiworka i wybrałam ten co polecał abwgdl kilka postów wcześniej. Obecnie czekamy na realizację zamówienia. Adam nie bardzo się daje zapiąć w osłonkę, którą ma do spacerówki, bo muszę przyznać, że jest do kitu a owijanie w koce to jest porażka. Spodobało mi się to, że są różne długości, że jest możliwość wyprania oddzielnego osłonki na buty ( jest z ortalionu co ułatwia utrzymanie w czystości), no i to że są profilowane. Mam nadzieję, że będzie pasować do mojego wózka. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Ja mam śpiworek na nóżki przyczepiany suwakiem do spacerówki, orginalny peg perego, nie potrzebuję dodatkowych śpiworków. Krystian przejeździł w tej spacerówce kilka zim i nie było problemu z marznięciem, więc myślę że i Ignacy nie będzie marzł.

Maks nie jeździ w wózku za długo więc chyba mnie problem ominie:-D
Ale w zeszłym roku miałam taki z wełny owczej i się sprawdził bardzo kupię taki sam tylko większy do sanek będzie jak znalazł.

O widzisz to mi kakakarolinko przypomniałaś muszę się za drugimi sankami rozejrzeć, bo przecież te co mamy są starszaka :-).

reklama
ja nie planuje zakupu śpiworka, myślę że kombinezon w zupelności wystarczy na nasze maksymalnie 1-2 godzinne spacery, poza tym pewnie bede jezdzic tylko sankami, czasem wokiem, bo nie wyobrazam sobie jazdy moim wózkiem po śniegu:no: poza tym maks juz ładnie drepcze za rekę to albo sanki albo spacerek... i nie planuję go opatulać niczym poza kombinezonem;-) i tak juz bedzie 3 razy cieplej ubrany niz ja;-)

Do góry