reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

656086769.jpg

ja jestem zdecydowana na tą kołyskę. nie mogę się powstrzymać, a w sumie kto mi zabroni ;-)
co do łóżeczka to chciałam turystyczne (nawet już sobie wybrałam), ale spodobały mi się te z meblika i jak cena będzie w miarę to przedstawię propozycję tatusiowi. a co :-)

reklama
656086769.jpg

ja jestem zdecydowana na tą kołyskę. nie mogę się powstrzymać, a w sumie kto mi zabroni ;-)
co do łóżeczka to chciałam turystyczne (nawet już sobie wybrałam), ale spodobały mi się te z meblika i jak cena będzie w miarę to przedstawię propozycję tatusiowi. a co :-)
ale fajna kołysunia-ile kosztuje?podaj linka na stronke firmowa tego cuda albo choc nazwe firmy...

Powoli moja lista się zapełnia. Ale się zaczynam stresować, że za małe ciuszki kupuję, skoro moi chłopcy są troszkę więksi niż pojedyncze dzieciaczki. Czort z tym. Może w ten weekend chociaż jedno łóżeczko już kupię. I zrobię porządek w szafce, żeby moi mali mężczyźni mieli swoje miejsce. Do tej pory jest zawalona notatkami ze studiów i nie mogę się zebrać, żeby je przejrzeć i powyrzucać niepotrzebne;-)

pięęękna kołyska Pszczółko !
-ja byłam przekonana na 1000 % że będzie chłopczyk, mój wąż do dzisiaj nie wierzy, jeszcze ma nadzieję, a ja już mam 10 sukienek i tak musi pozostać ;-), jeszcze tylko imię muszę przeforsować, jeśli mi się nie uda ani Zuzi ani HAni wybronić to pozostanie NAtalka ....
co do typów wózków też jestem za x land. i espiro gtx to moi faworci, looknę jeszcze na tego tako, ale widzę , że mamy z Cyniczną podobne ukierunkowanie :tak::tak:

Ostatnia edycja:
656086769.jpg

Ale wiesz, że dzidzia długo w kołysce nie pośpi:-)?? Dlatego ja wybrałam z M od razu łóżeczko

pięęękna kołyska Pszczółko !
-ja byłam przekonana na 1000 % że będzie chłopczyk, mój wąż do dzisiaj nie wierzy, jeszcze ma nadzieję, a ja już mam 10 sukienek i tak musi pozostać ;-), jeszcze tylko imię muszę przeforsować, jeśli mi się nie uda ani Zuzi ani HAni wybronić to pozostanie NAtalka ....
co do typów wózków też jestem za x land. i espiro gtx to moi faworci, looknę jeszcze na tego tako, ale widzę , że mamy z Cyniczną podobne ukierunkowanie :tak::tak:

Hania bardzo ładne imię:-), jakby nie to, że nasi znajomi włąśnie mają Hanię i wybraliśmy Anię:-) to sami byśmy tak nazwali:-), no ale my nie wiemy nawet czy to córka:-D

Powoli moja lista się zapełnia. Ale się zaczynam stresować, że za małe ciuszki kupuję, skoro moi chłopcy są troszkę więksi niż pojedyncze dzieciaczki. Czort z tym. Może w ten weekend chociaż jedno łóżeczko już kupię. I zrobię porządek w szafce, żeby moi mali mężczyźni mieli swoje miejsce. Do tej pory jest zawalona notatkami ze studiów i nie mogę się zebrać, żeby je przejrzeć i powyrzucać niepotrzebne;-)

Teraz masz powód, żeby się do tego zabrać:-). I to nawet podwójny;-). Ja nie wiem, gdzie dla jednego dzidziusia znajdę miejsce a Ty musisz aż dwa miejsca.

Teraz masz powód, żeby się do tego zabrać:-). I to nawet podwójny;-). Ja nie wiem, gdzie dla jednego dzidziusia znajdę miejsce a Ty musisz aż dwa miejsca.

Ja właśnie te notatki muszę poprzeglądać i powyrzucać część, a resztę w pudło i do szafy. A że jest ich od cholery i ciut ciut, to dla obydwu się miejsce w tej szafce znajdzie. Poza tym, na pewno kupuję łóżeczka z szufladami, bo nie wiem jak bym inaczej z tymi klamotami się pomieściła. Każdy "schowek" się przyda przed nieproszonymi łapkami ;-)

Powrót ze szpitala dziś zaowocował udzieleniem mi pozwolenia (przez Lubego Mego) pozaglądania po wózkach. Na żywo wszystko wygląda inaczej... i wiecie, w sklepie miałam 3 faworytów - xlandera xa, espiro GTX, tako jumper 09. Luby nawet metrówkę ze sobą miał, więc wymierzyłam wszystkie wymiary. Te gondole niczym się nie różnią!!! 0,5cm róznicy w espiro jest na szerokości, a poza tym są identyczne!!! Sama mierzyłam - pomiar inżynierski profesjonalny! Wybrałam te trzy wózki z uwagi na wykończenie - bawełna, żadnych szwów widocznych na zewnątrz, doskonałe obicie, materiał bez zarzutu, no i dziecko leży na deseczce, nie na plastiku (widzieliście ABC design - ależ to chińszczyzna!!! dziecko leży w nylonie!!!). Kazałam sobie wózki na zewnątrz wytaszczyć i urządziłam jazdę próbną. Wygrał tako jumper z najnowszej kolekcji 2009 (dwa koła przednie mniejsze, dwa tylne większe, spacerówka montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, świetna skrętność, możliwość blokady kół, 2 stopnie amortyzacji wózka, hamulec linkowy, kolorystyka silver, nowoczesna stylizacja). To będzie mój wózek, jestem zachwycona. W zasadzie pierwszy odpadł xlander... potem espiro - zdecydowanie gorzej sie prowadzi od tako i ma za dużo żelastwa przy gondoli. Ale w zasadzie bez zbędnego czepialstwa z ręką na sercu mogę te trzy wózki polecić.
a tego tako jumper to którego oglądałaś? bo mi się podoba ten 4304 WÓZEK 3W1 TAKO JUMPER X + FOTELIK + GRATISY! (655466489) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Cześć dziewczyny:-) Pochwale się moimi zakupami z środowych wyprzedaży;-)
008.jpg 009.jpg
011.jpg 013.jpg
014.jpg
To wszystko tak mi się podoba że nie mogę się powstrzymać od zakupów:baffled:

Do góry