reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dzięki Cate , my w sobotę do Świata Dziecka jedziemy na darmowy przegląd wózka http://www.swiatdziecka.com.pl/ to przy okazji luknę na buty i kombizenoniki pooglądam. :tak:. Na teraz takie trzewiczki to mamy udało mi się w lumpku nówki jeszcze z naklejanymi metkami kupić Clarksa za 30pln http://allegro.pl/mokasyny-polbuty-clarks-sliczne-skora-bcm-i1220598675.html . Są rewelacyjne, miękka skórka, mocno trzymają piętę, pięknie się zginają przy paluchach, No ale cena nowych butów tej firmy też mnie powala. Sporo tych Clarksów używanych na allegro :szok: no ale używek dla chodzącego dziecka już chyba bym nie kupiła.
A wczoraj znalazłam w Piasecznie taki sklepik gdzie mają sporo ciuchów i butów z UK i nowych i używanych, dla dorosłych i maluchów.

widziałam, że mają sporo kurtek i kombinezonów w promocjach. Ale to tylko przez ramię bo nie przyznam się ile mam kurtek na zimę dla młodej :p na szczęście w różnych rozmiarach :D

i zestawy czapka+szalik też mają w promo. Np. wojcika za 50 zł :D Ale czapek też Ci u mnie dostatek :p

Ja mam kombinezonik jeszcze z zeszlego roku. Ale chyba tylko na sanki będę go używać.

reklama
KMS, gdzie ten sklepik? jakieś namiary? adres?
My krótko w Piasecznie mieszkamy i jeszcze totalnie okolicy nie znam...

Nutria to uliczka przy Poczcie na Kościuszki, chyba ul. Wschodnia jak teraz patrze na mapę.
Ja w Piasecznie od 6 lat ale tak naprawdę tez nie znam tego miasta. Praca w Wawie, także jeszcze przed porodem dzień wyglądał dom-praca-dom a jak się wracało to sklepiki tu już pozamykane. Teraz czasem z Olga na dłuższe wyprawy się wybieram i zwiedzamy.

Nutria to uliczka przy Poczcie na Kościuszki, chyba ul. Wschodnia jak teraz patrze na mapę.
Ja w Piasecznie od 6 lat ale tak naprawdę tez nie znam tego miasta. Praca w Wawie, także jeszcze przed porodem dzień wyglądał dom-praca-dom a jak się wracało to sklepiki tu już pozamykane. Teraz czasem z Olga na dłuższe wyprawy się wybieram i zwiedzamy.
Dzięki! :)
Rozumiem :)

Ja Piaseczna nie znam, bo na spacery to mi tam daleko..
ale może przy okazji odwiedzania targu w piątek.. :)

Czarodziejka, ja miałam taką przy starszej. Była idealna do zasypiania ;) Wiki praktycznie nie chciała spać w dzień jak skończyła roczek. Od momentu, gdy huśtawka pojawiła się w domu, to było jedyne miejsce, gdzie zasypiała bez wycia. Wystarczyło ją wsadzić do niej, kilka razy bujnąć i dziecko spało jak kamień ;) Służyła jej do około 3 lat.

czarodziejko ja bym się bała trzymać roczne dziecko w takiej hustawce, z doświadczenia wiem że w pewnym momencie dzieci zaczynają ''wychodzić'' z nich, Igor wiele razy by wypadł.

czarodziejko ja mam taką huśtawkę , Maks dostał od chrzestnej na chrzciny....
jest jak nowa, bo uzywana rzadko, nie mam gdzie jej trzymać w naszym 30m2 mieszkaniu:/, musze ją chować za szafę złożoną i potem o niej zapominam.
Jak będziesz chciała kuić taką huśtawkę to bardzo chętnie ją odsprzedam :-) jak będziesz zainteresowana daj znać, to zrobie Ci fotki.
Jest z kotem w butach na oparciu :p

reklama
Do góry