reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
To ja też dołącze się do fanek Elefantena ,Jula ma 2 pary na jesień w jaśniejszym i ciemniejszym kolorze. Są pięknie wykonane i mała ładnie w nich stopki układa.

A na większe przymrozki kupiłam takie traperki i już ocieplone misiem kozaczki z Bartka.

Ale na zimową kolekcje z elefantena też czekam i coś dokupie pewnie.

A my po przymiarkach Ecco (Karola to polecam na wypady w góry- koleżanka z dwójką dzieci w zeszłe ferie na nartach/sankach była i mega zadowolona) Buciki
lekkie jak piórko, pięknie trzymają stopy, nieprzemakalne, cieplutkie. Jej bardziej pasowały niż Bartki, które miała sezon wcześniej a cena praktycznie ta sama.
Także my z Olgą przymierzałyśmy, śmigała w nich w sklepie tak jak w Befado po domu, nic jej nie ciążyły, nie przeszkadzały. Fakt cena spora (w outlecie 180pln)ale z pewnością uda się je potem na allegro opchnąć.

A my po przymiarkach Ecco (Karola to polecam na wypady w góry- koleżanka z dwójką dzieci w zeszłe ferie na nartach/sankach była i mega zadowolona) Buciki
lekkie jak piórko, pięknie trzymają stopy, nieprzemakalne, cieplutkie. Jej bardziej pasowały niż Bartki, które miała sezon wcześniej a cena praktycznie ta sama.
Także my z Olgą przymierzałyśmy, śmigała w nich w sklepie tak jak w Befado po domu, nic jej nie ciążyły, nie przeszkadzały. Fakt cena spora (w outlecie 180pln)ale z pewnością uda się je potem na allegro opchnąć.

KMS dzięki..sprawdzę gdzie można ecco w bdg lub w toruniu kupić...nie ukrywam, że czekam też na elefantki-na kolekcję. Zobaczymy

Kms to mnie zdziwiła ta cena ecco w outlecie :szok: U nas dzisiaj w fixoni oglądałam w normalnej cenie 179pln butki :tak:

Ale wiecie co, szczerze mówiąc to mnie przerażają takie ceny dobrych butów dla dzieci :no: przecież ile one w nich pochodzą...

Przymierzaliśmy dzisiaj Maxi Cosi Mobi. Ten montowany tyłem do kierunku jazdy.
Jest super :tak:Jest dużo miejsca na nóżki :tak: Ani też w nim było wygodnie, bo jak ją wyciągnęłam to wyrywała mi się z rąk w jego stronę potem :tak: W stosunku do Tobi już nie okazywała takiej radości :no:

Bardzo stabilny, cena taka sama jak Tobi.
Tylko nasze Clio jest za małe, na przednim siedzeniu pasażera zmieści się tylko ktoś mały i szczupły :-(
Więc chyba będzie Tobi :-(

Kms to mnie zdziwiła ta cena ecco w outlecie :szok: U nas dzisiaj w fixoni oglądałam w normalnej cenie 179pln butki :tak:

Ale wiecie co, szczerze mówiąc to mnie przerażają takie ceny dobrych butów dla dzieci :no: przecież ile one w nich pochodzą...

Przymierzaliśmy dzisiaj Maxi Cosi Mobi. Ten montowany tyłem do kierunku jazdy.
Jest super :tak:Jest dużo miejsca na nóżki :tak: Ani też w nim było wygodnie, bo jak ją wyciągnęłam to wyrywała mi się z rąk w jego stronę potem :tak: W stosunku do Tobi już nie okazywała takiej radości :no:

Bardzo stabilny, cena taka sama jak Tobi.
Tylko nasze Clio jest za małe, na przednim siedzeniu pasażera zmieści się tylko ktoś mały i szczupły :-(
Więc chyba będzie Tobi :-(
Też chciałam kupić Tobi,aż w końcu kupiłam Romer ma szersze i dłuższe siedzisko.

Amelkowa ja też chciałam kupić Tobi ale mój znajomy(wieloletni sprzedawca artykułów dla niemowląt) mi odradził i jednocześnie doradził maxi cosi priori xp. Podobno ten Tobi to jakiś kijowy model i za tą cenę to on doradzałby zdecydowanie inny. A priori ma podobno dobry stosunek jakości do ceny z tych dwóch doradzil mi właśnie priori i jeżdżę z nim już 3 miesiące i wszystko jest ok. ( a kasa w kieszeni:))

reklama
Amelkowa moja teraz jeździ między innymi w Tobim ( jeszcze w espiro Optimie i troszke w Inglesinie ) i powiem że jest bardzo fajny, Jula siedzi w nim wysoko i wygodnie. Choć jak dla mnie i Tobi i Espiro są bardzo podobne a nawet espiro się bardziej rozkłada. Ogólnie są ok.

Do góry