reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

jaki rozmiar bucików kupujecie dla dzieci?
ja mierzyłam swojej stópkę ma niecałe 11 cm. I nie wiem czy powinnam jej kupic 18 czy 19?
:confused:
niechodki z mothercare ma nr 2 ( up 9)
cocodrillo - niedawco wyrosła z nr 2 teraz nr 3 (choć jeszcze luźny)

Krzyś ma długość stopu 13 - to mu kupiłam rozmiar 20 i wydaje się być akuratni.. nie chciałam kupować większych, bo by sie potykał...

catedra kupiłam buty pod wpływem Twojej reklamy befado i wydają się być superanckie :)

reklama
Krzyś ma długość stopu 13 - to mu kupiłam rozmiar 20 i wydaje się być akuratni.. nie chciałam kupować większych, bo by sie potykał...

catedra kupiłam buty pod wpływem Twojej reklamy befado i wydają się być superanckie :)

w befado to jeszcze chyba my chodziłyśmy... ja na pewno :D

Catedra zainspirowana twoją opinią o Befado znalazłam ich sklep ( o dziwo na mojej ulicy :) ) i kupiłam Julce 2 pary. Najpierw wzięłam 19 przyszłam do domu przymierzyłam jej i się w nich utopiła. Poszłam z nią zmierzyli jej nóżke, ma 11 cm i wymieniłam na 18 choć i tak są jeszcze troche za duże. Jakość ok i bardzo przystępna cena. Na jesień zdecyduje się na skórkowe, takie mięciutkie.

BEFADO - wygoda i zdrowie naszych stp

Ostatnia edycja:
reklama
Catedra zainspirowana twoją opinią o Befado znalazłam ich sklep ( o dziwo na mojej ulicy :) ) i kupiłam Julce 2 pary. Najpierw wzięłam 19 przyszłam do domu przymierzyłam jej i się w nich utopiła. Poszłam z nią zmierzyli jej nóżke, ma 11 cm i wymieniłam na 18 choć i tak są jeszcze troche za duże. Jakość ok i bardzo przystępna cena. Na jesień zdecyduje się na skórkowe, takie mięciutkie.

no na Zośkę to takie już przy małe są 18... pewnie ze dwa-trzy tygodnie ponosi i będzie trzeba nowe kupić... a buciki fajne i jak mówisz w normalnej cenie :)

a mam te modele
http://www.sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=2834
inny kolor ale ten sam model
http://www.sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=2841

aha kupujcie w ich sklepie internetowym. Ja kupiłam jedną parę w Olsztynie, jedną w Wawie i obydwie kosztowały 35-40 zł. Więc opyla się u nich kupować :)

My kupiliśmy Ani pumy 18, 11 cm, ale po dwóch tygodniach już przyciasnawe się robią, chyba wielka stopa mi rośnie:-D:-D:-D
no to chyba podobna noga do Zochy bo ja mam dwie pary nike dla małej i jedne 18,5 też już się robią ciasne... ale czekają różowo-białe w rozmiarze 20 :)

młoda ma więcej par butów niż ja :/

Ostatnia edycja:
Do góry