reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

my tez sie przymierzamy do przejażdżki rowerowej, mamy jeden rower drugi wypożyczymy właśnie z taka przyczepka jak catedra pokazywała albo z siedziskiem, napisze jak bedziemy po, Asia ma butki 19, a glowke to nie wiem nawet musze zmierzyc,

reklama
Planujemy zakup wózka tego typu http://www.3kola.pl/pl/produkty.html czy ktoś z Was, albo Waszych znajomych miał możliwość sprawdzenia go w praktyce ?
Zamierzamy prowadzić go jeżdżąc na rolkach, ja jeszcze nie miałam rolek na nogach, może będzie dla mnie podporą w początkach nauki ;)
Widziałam jak kobieta prowadziła podobny wózek jadąc na rolkach z dość dużą prędkością wyglądało super . W Polce nie są to popularne wózki no, ale jednak są w sprzedaży wiec ktoś je kupuje J

Catedra - a jest BEFADO gdzieś w centrum warszawy ?

kicia nie mam pojęcia. Ale wiem, że swiat dziecka ma ich buciki. Taniej dużo taniej jest w ich sklepie internetowym. Ja teraz kupię tylko tak następne pary

eee tam, ja wolę zapytać Catedrę, bo Catedra to takie nasze forumowe Google jest :-D :-D :-D
Catedra, dzięki ;-)

bueheheheheheh

Chciałabym Natalce kupić jeździk. W Olsztynie nie znalazłam nic odpowiedniego, a na allegro wszystkie wydają się fajne i stabilne. Mogłybyście poradzić na jaki warto zwrócić uwagę, a jakiego na pewno nie kupować?
A i dzięki poolsztyńskiej nawigacji - catedrze kupiłam dziś małej kapciuszki
kapcie BEFADO 23 wiosna 2010 ZDROWA STOPA (1118392013) - Aukcje internetowe Allegro
i kubek niekapek z którego Księżniczka Natalka wreszcie pije ( a sporo już ich wypróbowałyśmy... )
BABY NOVA -KUBEK NIEKAPEK 300ml (1161262162) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Chciałabym Natalce kupić jeździk. W Olsztynie nie znalazłam nic odpowiedniego, a na allegro wszystkie wydają się fajne i stabilne. Mogłybyście poradzić na jaki warto zwrócić uwagę, a jakiego na pewno nie kupować?
Niestety, ja totalnie Ci nie pomogę../
natomiast chętnie zadam pytanie, takie.. mocno laickie: po co dzieciom chodziki?
czy to raczej sprzęt dla rodziców?
czy chodzi o to, że tam się wsadza malucha i on się szczęśliwy wreszcie czymś sam zajmuje... ? czy jak to działa.... ? ... totalnie się na tym nie znam, bo nigdy nie widziałam dziecka w chodziku.. a intryguje mnie to

Do góry