reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Catedra wypróbuje z ciekawości choć ja używam głównie chusteczki nivea naprzemiennie z pampers sensitive.

Wiesienka świetne to krzesełko.

Szkoda ( a moze i lepiej ) że u mnie nie ma Next. Tylko z allegro czasem coś kupie. Choć mam taką mini nadzieje że na te wyprzedaże skocze do Warszawy ale nie wiem czy mi się to uda.
Powiem Wam że wczoraj byłam w Pepco i byłam zaskoczona jakie tam sa fajne i niedrogie ubrania . Kupiłam Julce dwie sukienki i troche ciuchów do spania. Identyczną sukienke widziałam w h&m a była tam sporo droższa.

no wpadaj :D trzy zakupoholiczki w jednym sklepie to trochę za dużo :D

laski dla mnie dada są zbyt mokre, potem się jej tyłek odparza, pampers ma kiepski zapach, szczególnie sensitive, nivea były ok, tak samo johnson. Ja zazwyczaj kupuję w promocjach a nivea i johnson rzadko kiedy ma jakieś promocje konkretniejsze.

a ubrania z pepco są całkiem całkiem, jedynie materiał szybko się mechaci i po kilku praniach nie wygląda to już fajnie, ale za takie pieniadze :) to może być

Ja kupiłam właśnie te dwie sukienki , ta niebieska ma w komplecie majteczki z falbankami:-)
Chyba dla chłopców było mniej ubranek.

Załączniki

• IMG_5235.jpg
    IMG_5235.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5234.jpg
    IMG_5234.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 47
no ja w tamtym roku też tanio kupiłam rożne rzeczy np 3 pack pajacyków za 35 zł, przeceniony z 95 zł

Medeuska jak coś to będę dzwonić. Szukać rozmiaru 9-12?

drogi ale najbezpieczniejszy. Jak Cię na to stać (weź pod uwagę, że podstawę izofixa zamontujesz tylko w nowszych samochodach) to nie zastanawiaj się.

no ja w tamtym roku też tanio kupiłam rożne rzeczy np 3 pack pajacyków za 35 zł, przeceniony z 95 zł

Medeuska jak coś to będę dzwonić. Szukać rozmiaru 9-12?
9-12 a nawet 12-18 te mogą być;-)

dentico-sliczne sukienkeczki :-)

teraz doczytałam o moich postach:-D Karcia bo casem placze z Maksem na rękach kiedy mi stęka, albo beczy i na szybko koncze posta bo wiem, ze potem juz nie zasiąde:rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Medea te ceny co są w funtach to są ceny takie jak w sklepie w Wawce. Po prostu każdą cenę przemnóż przez 5-6 bo tak mniej więcej się wahają ceny i masz w plnach :)

jak będą promocje to będziemy dzwonić np. sweterki w serek 3pack po 40 zł, dżiny po 35 i powiesz nam co Ci mamy wziąć :)

Do góry