reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

pszczolka fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
teraz na dniach mają byc nowe.... tak przynajmniej slyszalam ze koniec aja początek czerwca... ja poki co nie kupuje, czekam na nowe testy
o

dzięki za linka.ja narazie ez nie kupuje, bo mala sabilnie nie siedzi,ale powoli zacznam sie rozglądać

guziczku nib pisza ze pasuja do wszskich ale nie wiem. niewiem jak jes w xlanderze, ale ja w moim wozku mam selarz z owalnch rurek i mam nadzieje ze bedzie pasowac.

reklama
dziewczyny... a jak bym sobie coś wybrała co by mi się podobalo i byloby na wyprzedaży kupiłaby mi któraś i wysłała?:zawstydzona/y:
bo na allegro ceny z kosmosu...:rofl:

dziewczyny... a jak bym sobie coś wybrała co by mi się podobalo i byloby na wyprzedaży kupiłaby mi któraś i wysłała?:zawstydzona/y:
bo na allegro ceny z kosmosu...:rofl:

tak:)
wyślij mi swój numer telefonu na priva - jak coś będę dzwonić a Ty mi pokaż mniej więcej co Ci się podoba:)
te przeceny nie są wcale takie duże, ale na pewno taniej niż na allegro. W tamtym roku wiem ze na pewno 18 czerwca już były przeceny:)

reklama
Do góry