reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
wiesieńka suuuper krzesełko :)

Kasiulec jakbyśmy miała primarka to byśmy chyba z szafami w domach nie wyrobiły :p

dziewczyny kupiłam dzisiaj chusteczki dzidziuś z serii herbal takie zielono fioletowe opakowanie w promocji w leclercu. REWELACYJNE chusteczki. Pięknie pachną, idealnie nawilżone. Już nigdy więcej nie kupię pampersowych chusteczek

Ostatnia edycja:
Miałam dzidziusia i nie byłam zadowolona. Jak dla mnie najlepsze sa pampers. ewentualnie hipp ale to drożej wychodzi.

Ja też Pampersa chusteczek używam,Hipp jest super,ale za drogi,nawet jak na drogocenną pupcię mojej Córci ;-);-);-).
Dzidziusia zwykłych używałam i mi nie podeszły,ale może te z serii Herbal wypróbuję przy okazji,jak Catedra zachwala :tak::tak::tak:.

Catedra wypróbuje z ciekawości choć ja używam głównie chusteczki nivea naprzemiennie z pampers sensitive.

Wiesienka świetne to krzesełko.

Szkoda ( a moze i lepiej ) że u mnie nie ma Next. Tylko z allegro czasem coś kupie. Choć mam taką mini nadzieje że na te wyprzedaże skocze do Warszawy ale nie wiem czy mi się to uda.
Powiem Wam że wczoraj byłam w Pepco i byłam zaskoczona jakie tam sa fajne i niedrogie ubrania . Kupiłam Julce dwie sukienki i troche ciuchów do spania. Identyczną sukienke widziałam w h&m a była tam sporo droższa.

ja wam powiem że mi każde chusteczki podchodzą nie mam tak jakiś uprzedzeni ważne żeby Zosi tyłek był czysty i tolerował chusteczki ale teraz używamy pampka wcześniej właśnie dzidziuś i są ok

Przez was babole coraz bardziej nie moge się wyjazdu doczekać.
:-D
dla mnie mógłby istnieć tylko next dla dzieci :D

ja w zeszłym roku pokupowałam spodnie przecenione z 90-120 zł na 20 zł :)
Kasiulec zabiję CIĘ!!!!

Medeuska pewnie :)
ijeeee tak tanio to ja tez chce:-D

tak:)
wyślij mi swój numer telefonu na priva - jak coś będę dzwonić a Ty mi pokaż mniej więcej co Ci się podoba:)
te przeceny nie są wcale takie duże, ale na pewno taniej niż na allegro. W tamtym roku wiem ze na pewno 18 czerwca już były przeceny:)
posyłam:-) pprzeglądam dziś lub jutro i też podeśle co mi sie podoba:-D

Catedra wypróbuje z ciekawości choć ja używam głównie chusteczki nivea naprzemiennie z pampers sensitive.

Wiesienka świetne to krzesełko.

Szkoda ( a moze i lepiej ) że u mnie nie ma Next. Tylko z allegro czasem coś kupie. Choć mam taką mini nadzieje że na te wyprzedaże skocze do Warszawy ale nie wiem czy mi się to uda.
Powiem Wam że wczoraj byłam w Pepco i byłam zaskoczona jakie tam sa fajne i niedrogie ubrania . Kupiłam Julce dwie sukienki i troche ciuchów do spania. Identyczną sukienke widziałam w h&m a była tam sporo droższa.
dziewczece mis ie podobają w pepc- chlopiece rzadko- ale moje pepco malutki,e wiec tez wielkie G w nim jest.. raz maksowi kupiłam koszulkę tylko z napisem My Daddy is My ?Hero czy cos w tym stylu- czesto są z fajnego materiału ale wory i kolory mis ie nie podobają.. no i zawsze mało tego....

reklama
meduska czasem Twoje posty przeczytać i zrozumieć to trzeba kilka razy je "obczytać" hehehe ;)

co do chusteczek używałam dzidziuś-NIE pod pasowały w ogóle suche były
hipp-OK ale drogie
happy-mogą być
ale jednak najbardziej zadowolona jestem z DADA z Biedronki i cena super bo 3.99 za 72 sztuki,super nawilżone i fajne zapachy POLECAM jak najbardziej ale tylko chusteczki bo pieluchy to bleee raz miałam jak mały się urodził to miał pupcie odparzoną tak samo po tych rossmanowskich i powiedziałam że żadnych innych jak Happy nie będe używała no ewentualnie Pampersy

co do zakupów w Pepco to ja małemu tak body kupuje poza tym te szare dresy co na zdjęciu w nich jest to własnie z Pepco no i kilka bluzeczek ma jeszcze choć tak jak meduska piszesz jakościowo fajne ale trafić w fajny wzór to masakra dla dziewczynek są extra ciuszki dla chłopca już mniej ;]

Ostatnia edycja:
Do góry