reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
wiesieńka suuuper krzesełko :)

Kasiulec jakbyśmy miała primarka to byśmy chyba z szafami w domach nie wyrobiły :p

dziewczyny kupiłam dzisiaj chusteczki dzidziuś z serii herbal takie zielono fioletowe opakowanie w promocji w leclercu. REWELACYJNE chusteczki. Pięknie pachną, idealnie nawilżone. Już nigdy więcej nie kupię pampersowych chusteczek

Ostatnia edycja:
Miałam dzidziusia i nie byłam zadowolona. Jak dla mnie najlepsze sa pampers. ewentualnie hipp ale to drożej wychodzi.

Ja też Pampersa chusteczek używam,Hipp jest super,ale za drogi,nawet jak na drogocenną pupcię mojej Córci ;-);-);-).
Dzidziusia zwykłych używałam i mi nie podeszły,ale może te z serii Herbal wypróbuję przy okazji,jak Catedra zachwala :tak::tak::tak:.

Catedra wypróbuje z ciekawości choć ja używam głównie chusteczki nivea naprzemiennie z pampers sensitive.

Wiesienka świetne to krzesełko.

Szkoda ( a moze i lepiej ) że u mnie nie ma Next. Tylko z allegro czasem coś kupie. Choć mam taką mini nadzieje że na te wyprzedaże skocze do Warszawy ale nie wiem czy mi się to uda.
Powiem Wam że wczoraj byłam w Pepco i byłam zaskoczona jakie tam sa fajne i niedrogie ubrania . Kupiłam Julce dwie sukienki i troche ciuchów do spania. Identyczną sukienke widziałam w h&m a była tam sporo droższa.

ja wam powiem że mi każde chusteczki podchodzą nie mam tak jakiś uprzedzeni ważne żeby Zosi tyłek był czysty i tolerował chusteczki ale teraz używamy pampka wcześniej właśnie dzidziuś i są ok

Przez was babole coraz bardziej nie moge się wyjazdu doczekać.
:-D
dla mnie mógłby istnieć tylko next dla dzieci :D

ja w zeszłym roku pokupowałam spodnie przecenione z 90-120 zł na 20 zł :)
Kasiulec zabiję CIĘ!!!!

Medeuska pewnie :)
ijeeee tak tanio to ja tez chce:-D

tak:)
wyślij mi swój numer telefonu na priva - jak coś będę dzwonić a Ty mi pokaż mniej więcej co Ci się podoba:)
te przeceny nie są wcale takie duże, ale na pewno taniej niż na allegro. W tamtym roku wiem ze na pewno 18 czerwca już były przeceny:)
posyłam:-) pprzeglądam dziś lub jutro i też podeśle co mi sie podoba:-D

Catedra wypróbuje z ciekawości choć ja używam głównie chusteczki nivea naprzemiennie z pampers sensitive.

Wiesienka świetne to krzesełko.

Szkoda ( a moze i lepiej ) że u mnie nie ma Next. Tylko z allegro czasem coś kupie. Choć mam taką mini nadzieje że na te wyprzedaże skocze do Warszawy ale nie wiem czy mi się to uda.
Powiem Wam że wczoraj byłam w Pepco i byłam zaskoczona jakie tam sa fajne i niedrogie ubrania . Kupiłam Julce dwie sukienki i troche ciuchów do spania. Identyczną sukienke widziałam w h&m a była tam sporo droższa.
dziewczece mis ie podobają w pepc- chlopiece rzadko- ale moje pepco malutki,e wiec tez wielkie G w nim jest.. raz maksowi kupiłam koszulkę tylko z napisem My Daddy is My ?Hero czy cos w tym stylu- czesto są z fajnego materiału ale wory i kolory mis ie nie podobają.. no i zawsze mało tego....

reklama
meduska czasem Twoje posty przeczytać i zrozumieć to trzeba kilka razy je "obczytać" hehehe ;)

co do chusteczek używałam dzidziuś-NIE pod pasowały w ogóle suche były
hipp-OK ale drogie
happy-mogą być
ale jednak najbardziej zadowolona jestem z DADA z Biedronki i cena super bo 3.99 za 72 sztuki,super nawilżone i fajne zapachy POLECAM jak najbardziej ale tylko chusteczki bo pieluchy to bleee raz miałam jak mały się urodził to miał pupcie odparzoną tak samo po tych rossmanowskich i powiedziałam że żadnych innych jak Happy nie będe używała no ewentualnie Pampersy

co do zakupów w Pepco to ja małemu tak body kupuje poza tym te szare dresy co na zdjęciu w nich jest to własnie z Pepco no i kilka bluzeczek ma jeszcze choć tak jak meduska piszesz jakościowo fajne ale trafić w fajny wzór to masakra dla dziewczynek są extra ciuszki dla chłopca już mniej ;]

Ostatnia edycja:
Do góry