reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

kasiulec my kupiliśmy używany ale on był używany jakoś około 3 mc bo sprzedający dostali inny.. więc myślę że i tak niezły interesik zrobiłam na tym:-D
a pchacz fajny ale to już dla takiego co dobrze siedzi a moja to by orła na tym wywinęła że hej.... :-D:-D:-D

reklama
Dentico- Ja jak wrócę na dolny śląsk z pomorza to kupujemy właśnie ten fotelik co masz Espiro Optima, ale Pro. Nawet nie wiecie jak sobie w brodę pluję, że nie kupiliśmy przed wyjazdem tutaj na pomorze... Maja nieźle się umęczyła. Ona ma mega długie nogi i kompletnie się nie mieści. A tu tyle godzin jazdy bylo. Żałuję, że nie ma fioletu z tych Pro, ale wezmę albo ten malinowy, albo zielony. Chociaż obiecałam sobie, że już Mai nic zielonego nie kupię;-)

Na pchacza też poluję, ale jeszcze trochę się wstrzymam. Dostaliśmy na chodzik od mamy T. ale że nie chcę chodzika dla Mai to za te pieniądze na pchacz przeznaczę, a mam 200 zł więc spoko luz:-)

Kasiulec, Guziczek świetne kolorki fotelików, szczególnie ten róż jest ekstra :):-D
Kasiulec chcę małej ten muzyczny ogródek kupić , nawet rozmawiałam z M i weźmiemy jeden dla jego chrześnicy , ma roczek w czerwcu. Ułatwiłaś nam poszukiwania,dzięki.:-)
Znalazłam sprzedającego który ma te ogródki i takie coś , chyba też kupie, będzie jedna przesyłka
LITTLE TIKES 150W MUZYCZNY ZESTAW KAPIELOWY +BONUS (1026560537) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Wiesienka super ten twój pchacz:-)

My dokupiliśmy drugie krzesełko do karmienia aby tego dużego nie znosić na parter i do ogrodu:tak:, ale takie proste z Ikea białe plus taca, ponieważ jest twarde włożyliśmy takie dwie podkładki-poduszeczki kotki też w Ikea były. Krzesełko jest teraz za niecałe 50 zł plus taca chyba 15 zł. Bardzo fajne, jesteśmy zadowoleni:):-)
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzesło wysokie z tacką
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Poduszka na krzesło

Boazqowa myślę ,że będziece zadowoleni. Zupełnie się inaczej jeździ w foteliku niż w nosidełku. Przydałoby się na taką długą podróż, może na Pomorzu kupicie i już wróci w nim.;-)

Dentico fajna ta poduszka do krzesełka, ja też mam to z krzesełko Ikei i ubolewam że nie jest obite.... Niestety u nas niema ikei. więc nici z poduszki....

reklama
Znalazłam sprzedającego który ma te ogródki i takie coś , chyba też kupie, będzie jedna przesyłka
LITTLE TIKES 150W MUZYCZNY ZESTAW KAPIELOWY +BONUS (1026560537) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

dentico29- super ten zestaw :tak: bardzo mi sie podoba i chyba tez cos takiego malej kupimy bo ona uwielbia wszystko co ma muzyczke:tak: Jezeli chodzi o to krzeselko z Ikei to moja bratowa miala takie przy dwojce dzieci i byla mega zadowolona tez miala do niego poduszeczki, i gdyby to krzeselko bylo jakos obite to tez bym nie szalala z tym drozszym bo w zupelnosci taki by wystarczylo no ale i tak kaske mialam od taty na to lepsze wiec jak moglam to zaszalalam ;-)

Wiesienka tez myslalam o takim pchaczu ale mamy cos ciut innego i chyba juz nie bede szalec, przy naszym tez moze stac i nie wiem jak sie spisze na dywanie bo kolek nie ma ale moze wystarczy :tak:

Wy juz foteliki kupujecie a my jeszcze w trakcie robienia prawka, tzn K jest juz ma 20h wyjezdzone wiec mysle ze do konca czerwca zda egzaminy i moze pod koniec lipca juz kupimy jakies autko, ale musze wam powiedziec ze prawie kupilam Maxi Cosi Priori XP czy jak to tam bylo :)-p) bo ktos tez sprzedawal tu uzywany chyba 3 miesiace i chcial za niego tylko 10 funtow wiec wogole taniocha ale mysle ze takich ofert bedzie jeszcze sporo wiec sie wstrzymalam :-p:tak:

Do góry