reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja chciałam Tobiego ale raczej szansa na zamontowanie w samochodzie jest niewielka - potrzeba dużo pasa. Dwóch sprzedawców powiedziało, ze jeśli był problem z montowaniem nosidełka to z Tobim będzie jeszcze większy..a u mnie na styk pasów starczyło w 0-13.
Sprzedawca mówił że Priori pasuje do większości samochodów.

Takiego xp znalazłam...kolor..no wiem:baffled::baffled::baffled::baffled:
WIELKA WYPRZEDAŻ MAXI COSI PRIORI XP DEEP MINT (1023599047) - Aukcje internetowe Allegro

no ale może faktycznie nie warto xp...

jak uważasz... ja uważam, że nie warto.... zastanowiłabym się jakbym woziła dziecko codziennie kilka razy.... ale to Twój wybór.... spróbuj zamontować Tobiego... każdy sprzedawca z Tobą wyjdzie na parking

reklama
a Ty kupowałaś w Internecie czy w sklepie stacjonarnym?

Mi w xp ten napinacz pasów się podobał, a w zwykłym tego nie ma. Dla mnie nie ma różnicy czy dziecko jest wożone kilka razy dziennie czy raz w miesiącu, bo nigdy nie przewidzisz kiedy może być potrzebny...
Spróbuje zamontować Tobiego, ale chcę też kupić drugi samochód i niewiadomo jak w tamtym będzie( ale to nie na ten wątek;P)

ja też mam maxi cosi priori xp i jestem bardzo zadowolona tylko wiecie co brakuje mi w nim możliwości rozłożenia bardziej na płaski tego siedziska i czasami mam wrażenie że Zosi jest niewygodnie ale to chyba tylko moje wrażenie ...:baffled: no i się zastanawiam czy podkupić ten stoliczek do tego fotelika...

A wracając do kwestii zabawek to zastanawiam się nad zakupem skoczka fisher price

Ja jestem zadowolona ze swojego fotelika ale męczące jest troche przepinanie go z jednego samochodu do drugiego i chyba drugi fotelik dokupie może teraz właśnie maxi cosi xp,zastanawiam się.:-)

Kasiulec super ten jeździk:tak:

super kolorki tych fotelików, a pchacz jest the best.... tez Zośce muszę taki kupić bo u mojej chrześnicy jeździła takim i piszczała z zachwytu:/

reklama
Do góry