reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Catedra to może mogłabyś mi kupić i wysłać co?????:-D

Jeszcze mam do Ciebie pytanie nie wiesz czy można kupić części do Magika? Bo połamałam tą listewkę potrzebną do złożenia wózka, tą pod koszem na zakupy. Mam to zrobione na stałe, że nie mogę złożyć wózka, a niedługo wylatuję i potrzebny mi wózek który da się złożyć........

Medeuska też myślałam że to jest niewygodne ale to pierwsze wrażenie, jest fajnie wyprofilowane, można dokupić taki podłużny ochraniacz albo poduszki , ja mam dwie jedną pod pupe i drugą za plecy , są bardzo milutkie i mięciutkie. Luiza jak Catedra ci prześle to super a jak nie to daj mi znać. SĄ kotki i żabki.:tak:
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | BARNSLIG | Poduszka-podporka
IKEA | IKEA dla dzieci | Ozdoby dla dzieci | FABLER | Poduszka na krzesło

Czy to dziecko wygląda na niezadowolone, że mu niewygodnie hahaha:-D

Załączniki

• bb28.jpg
    bb28.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
dentico:-D
mi chodiz o nóżki- ze tak zwisają i o tej plastik cały m cięzarem opierają... siedziałam w nim dłuzszy czas np w spodenkach bez rajstop? nie ma odparzen, odgniecen?
szukam królika doświadczalnego:rofl:
nie no tak serio to jeszcze sie zastanowie nad tym krzesełkiem.....

Luiza- ja mam tą żabę;-) oprócz tego mam nakładkę na przewijak żabę i koc też żabę;-) kilka dni przed porodem to kupiłam jak w ikei byłam. super są;-)

Catedra to może mogłabyś mi kupić i wysłać co?????:-D

Jeszcze mam do Ciebie pytanie nie wiesz czy można kupić części do Magika? Bo połamałam tą listewkę potrzebną do złożenia wózka, tą pod koszem na zakupy. Mam to zrobione na stałe, że nie mogę złożyć wózka, a niedługo wylatuję i potrzebny mi wózek który da się złożyć........

napisz do producenta niech Ci wyślą o ile można. Spróbuj też do nich zadzwonić i podpytać. Jak chcesz to Ci jutro mogę kupić bo w czwartek lub piątek jadę do Olsztyna to przesyłkę bym Ci z Olsztyna zrobiła. Co Ty na to?

Dentico super, dzięki.

Medea ja też myślałam że jest nie wygodne ale to tylko złudzenie.

Caredra to jak nie będzie to problem dla Ciebie to ja poproszę żabkę i taką żabkę. IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne

zrobię ci wpłate na konto.

a ja kupiłam wczoraj krzesełko HAPPY SNACK SEVENTY:)
catedra..no zgapiłam od Was;P

przeżyję :D nic na to nie poradzę, że mam dobry gust :p :DDDDD

ja chyba ZOŚCE na dzień dziecka taki sprawię
http://allegro.pl/item1030193791_smoby_berchet_jezdzik_maestro_balade_5w1_gratis.html

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobry czy nie ale na pewno mamy podobny gust....:-) ajeśli chodzi o charakter faceta;-);-);-) ( ale to nie na ten wątek;-);-);-);-))

a pchacz SUPER - podobny do tego co mi się podoba, ja się jeszcze wstrzymam bo nasza Emilka jeszcze nawet nie raczkuje, a na dzień dziecka kupiłam ten muzyczny ogród.

Kupię też zjeżdżalnię plastikową na lato;-)

Do góry