reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Anetka ja właśnie ten jasny esprit dokupiłam bo jest leciutki , łatwo się składa i taki dziewczęcy mi się wydaje a też mam spacerówke z x-landera:-)

Boozgowa mi brąz z zielenią bardziej do mebli pasował,:laugh2:bardzo jestem zadowolona, ma miękkie okrycie i ta wkładka jest fajna. Ja dałam w sklepie 305 zł.:tak:

Takie fajne te wasze łóżeczka turystyczne, ja mam kojec na parterze ale może też turystyczne jakieś dokupie.......:sorry2:

Oglnie to niedugo nasz salon zamienimy z JUlki pokojem, już mamy w salonie jej krzesełko, kołyske, mate; huśtawke, fotelik-misia, zabawki,matko ile tego...........:szok::szok::baffled::dry::-D

Dentico fajne te krzesełko kupiłaś....

Catedra a ja będę inna mi osobiście podoba się baaaardzo z drugiego linku zielone w kólka albo te z pomaranczowym w kółka.

no właśnie te pomarańczowe kółka... mam beżową pościel i beżowo-pomarańczową... teraz chyba kryterium cenowe wskoczy bo te w pieski jest sporo tańsze a muszę jeszcze fotelik Zosi kupić w tym miesiącu....

chyba jej kupię fotelik concorda trimax. Normalnie koło 6 stów kosztuje a jest kilka teraz na allegro w promocji po 3 z powodu koloru :p wściekły róż :D mi tam ten kolor pasuje :p

Catedra obejrzałam jeszcze raz i Luiza ma racje to w kółeczka pomarańczowo -żółte jest śliczne. A fotelik , ważne aby był bezpieczny, a kolor i tak w samochodzie będzie, a różowy dla dziewczynki i tak pasuje :)

Dziewczyny, dla zainteresowanych w Tesco od dziś jest promocja na chusteczki Huggies, te białe z kolorowymi łapkami 2 opakowania za 8,99. Jedna paczka ma 72 chusteczki;-)

reklama
Ja mam jeszcze 18 opakowań chusteczek, ale to dlatego, że jak jest właśnie jakaś dobra promocja to kupujemy spore ilości by potem nie przepłacać bo i tak trzeba kupić,prędzej,czy później. Kupię dziś z 8 opakowań;-)

Do góry