reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja kupiłam w tesco za 15 zł siatkę i zawiesiłam na ramie

nasze dzisiejsze zakupy na wiosnę
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=996536483
http://www.coccodrillo.pl/photos/1109/W10224102SH3.jpg
http://www.coccodrillo.pl/photos/1109/W10224110SH3.jpg

mina mojego bejbe w wózku bezcenna :D
34zbsoy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzis kupila uzywany w prawdzie wozeczek, spacerowke ale nie mialam zapotrzebowania na nowy wiec sie ciesze, ze mi sie udalo, bo mamy wozek, ktory ma spacerowke ale jest to duzy wozek i czasem jak gdzies jedziemy to nieraz ciezko sie nim przecisnac wiec chcialam cos malego zeby w razie potrzeby moc wziasc mniejszy :tak:

A to moj zakup- oczywiscie ten jest nowy (nasz wyglada prawie jak nowy, kolka nie sa nawet zbytnio zuzyte :tak:)

Search Results - Mamas & Papas

Catedra- butki sliczne, szczegolnie te zielone , bardzo mi sie podobaja! :tak::tak:

lysa_d sliczny ten wozeczek ;-)
catedra super buciki! sliczne te zielone! a Twoja mala ile mierzy i wazy? taki maly pulpecik to chyba ze jak moja Ninka takie poliki pulchne ;-)

Zośka z 8.5 kilo waży i ma 75 cm :)

nie jest taki pulpet ale jak jest w wózku to się tak śmiesznie nadyma i wygląda na pulpeta... wrzucę Ci zaraz jakieś inne foto
mmztyx.jpg

sliczna jest ! ma cudowny usmiech! a 8,5 kg to duzo? nie wiem bo moja ma niecale 6 miesiecy i wazy 7kg i 72cm..ale przez miesiac nic nie przytyla bo duzo wymiotowala :-/ a jak sobie radzisz sama?

dzięki za komplement :) jak ją się stawia obok 9miesięczniaków to są na równi :/ ubranka też wszystkie na 9-12 miesięcy nosi, buciki tak samo...

a jakoś sobie radzę z Zosiulą... ciężko jest nie powiem bo studiuję dziennie, utrzymuję nas i jeszcze się nią zajmuję ale jakoś dajemy radę na razie...

bylasia bardzo mi się ten wózek podobał kiedyś i dalej mi się podoba tylko ja za fioletowym szalałam :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny te zielone kosztowały 19 zł a te białe są całe skórzane i kosztowały 35...

uważam, że to atrakcyjne cenny jak za takie buciki :)

reklama
Lysa-d super wózek bardzo mi się podoba, podoba mi się też z mama's &papa's wózek model ORA. i zastanawiam się nad nim.

Catedra super są te zielone buciczki.

Ja zakupiłam igorowi butki nike, rozmiar 17 ale małe są kurcze........

A wszedł niedawno nowy model wózka Graco, i tez jest super ale to wielofunkcyjny, jak będę miała drugiego bobo to się chyba na niego zdecyduję, wózek nazywa się Graco SYMBIO.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry