reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

hej
my mamy takie Łóżeczko turystyczne KOJEC LULU 2 LULU2 najtani (992712926) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona
fajnie się rozkłada jest stabilne i dobrze wykonane, to jest moje zdanie i kupowaliśmy od tego sprzedającego i wszystko było ok nawet jak przyszło to były takie przebarwienia na półeczce tej z boku łóżeczka i bez problemu dosłali nam nową myślę że każdy musi znaleźć coś dla siebie bo co łóżeczko to opinia :)

reklama
Catedra mi się to hello kitty najbardziej podoba:-D:-D:-D i trzecie krówka też:-)

A ja dziś przypadkiem kupiłam krzesełko do karmienia, miało być inne ale jak zwykle wybrałam coś czego wcześniej nie brałam aż tak bardzo pod uwage.:szok::-D Ale jest bardzo fajne, ma miękką wkładke dla maluchów, 2 tacki i kolory mi się podobają.
krzesełko bambi baby design
ten brąz z zielenią;-)
Krzesełko Bambi Baby Design dino.sklep.pl

dentico dzieki! ten osatni za drogi :-( te esprita mi sie podobaja :)

Izaa te wozki Slapi sa sliczne,ale slyszalam wiele zlych opini o nich:zawstydzona/y:

hej
my mamy takie Łóżeczko turystyczne KOJEC LULU 2 LULU2 najtani (992712926) - Aukcje internetowe Allegro i jestem zadowolona
fajnie się rozkłada jest stabilne i dobrze wykonane, to jest moje zdanie i kupowaliśmy od tego sprzedającego i wszystko było ok nawet jak przyszło to były takie przebarwienia na półeczce tej z boku łóżeczka i bez problemu dosłali nam nową myślę że każdy musi znaleźć coś dla siebie bo co łóżeczko to opinia :)

super łózeczko tylko jest mały problem... tylko mnie nie wyśmiej... pościel mi nie będzie do niego pasowała....

ja chyba tego pieska kupię bo BOOZQOWA ja je widziałam na żywo i wygląda chyba najlepiej ze wszystkich turystycznych jakie widziałam (braciszek je miał tylko w tę żyrafę)....

dentico a te krzesełko jest śliczne. Też je chciałam tylko drogie było z tego co pamiętam...

dziewczyny co do wózków... jeżeli w sklepie wózek wygląda solidnie to DBAJĄC o niego się nie rozleci... takie moje zdanie...

Catedra czemu miałabym Cię wyśmiać każdy ma swoje kryteria wyboru i już :)
nam się takie spodobało i kupiliśmy bo często jeździmy i z małą też planujemy podróżować i chcieliśmy żeby miała swój kawałek podłogi a nie jakieś dostawki itd, chociaż jak dotąd śpi z nami w wyrku \:|P ale to inna sprawa.
te co Pokazywałaś też fajne, coś wybierzesz żeby do pościeli pasowało

a co do wóżków to wszystko zależy co komu potrzebne i na co może sobie pozwolić cenowo, my mamy espiro vector i jestem mega zadowolona i codziennie nawet kilka razy zjeżdżam nim po schodach z 2 piętra i najczęściej wciągam go po schodach na górę i nic się z nim nie dzieje, prowadzi się też super...... i co fajne nie spotykam na spacerze nikogo w takim wózku...
dobra muszę śmigać bo mała zaraz będzie szukała cyca, a cyc gdzie????? na BB hihi

reklama
Do góry