reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Izaa dzieki! bardzo mi sie podobaja! chyba sie zdecyduje na ten co Ty :-) slyszalas o nim jakies opinie?

Tak, są bardzo skrajne. Przede wszystkim czepiają się amortyzacji, ale czego można się spodziewać po takich spacerówkach. Coś za coś, niestety. Jakbym chciała super amortyzację, to zostawiłabym ciężką Maritę. Ale za ciężka i prawie cały bagażnik combi mi zajmuje.

Ja go widziałam na żywo. Ale jak się sprawuje będę mogła powiedzieć za kilka dni, jak go przetestuję.

Poza tym opinie dotyczą modelu 2009, a model 2010 ma zmieniony stelaż.

Ciężko mi pisać, bo Amelka atakuje mi klawiaturę, a teraz zjada kolano :-p

Ostatnia edycja:
Ten Slapi widziałam na zywo, i nawet fajny jest, tzn fajnie wygląda ale co do funkcjonalności nie mogę sie wypowiedzieć, bo nim nie jeździłam....

reklama
Ja jakoś nie przepadam za "hello kitty"... choć wiem, że dzieciaki szaleją na tym punkcie. Dziś w H&M'ie chyba ze 100 razy usłyszałam od jednej dziewczynki "helloł kicia"... wrrr;-) choć Maja dostała od teściowej ostatnio w paczce 2 bluzeczki z tego;-P

Co do tych trzecich to też je oglądałam. Ale odrzuciłam po tym jak widziałam real foto na jakiejś aukcji. Nie wyglądało tak jak na tych zdjęciach. Tak bardzo tandetnie i mało przekonywująco.

Do góry