reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jak ją posadzę to siedzi podparta. Zdarza się jej bujnąć na boki ale raczej siedzi. Ona chętniejsza do chodzenia niż siedzenia :p

reklama
Medeuska pokaźne zakupy , na pewno wszystko jest super a mały będzie ekstra wyglądał.:-D:-D:-D
Ja też wczoraj odwiedziłam Zare i kupiłam małej fajne jeansy i sulienke na lato, :-pszkoda ze przecen nie ma bo za te dwie rzeczy mi 170 zł wyszło:sorry2: ale myśle że było warto.:tak: (plus powrotu do pracy).:-D

Catedra wózeczek bardzo fajny , ten morski kolor mi się podoba. :tak:A nosidełko bardzo przyjemne:)
Mam pytanie do Ciebie jako znawczyni , co sądzisz o tym foteliku Graco, to jakaś nowość , wyczytałam o nim w prasie dziecięcej . Myśle jeszcze o Maxi cosi priori i coneco zenith. Co Ty byś wybrała, raczej jeździmy krótkie trasy.

GRACO Fotelik NAUTILUS 9-36kg+ ochraniacz WROCŁAW (989026446) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fotelik Zenith CONECO + Noddy + wysyłka GRATIS! (991447067) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Maxi Cosi Priori XP (Bubble Dream 2010) Kurier 0zl (994558764) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tak z ciekawostek dla bobo

Poltrade "Waletko" - Babymoov

dentico ja bym wybrała maxi cosi, potem graco a na końcu coneco. Jak masz pieniądze na maxi cosi to się nie zastanawiaj...

catedra nie polecam Ci go, ja mam z tj seri 3 kolowy- tragicznie sie nim jeździ- i jest taki troche "rozklekotany" prze to ze jest taki lekki... wogóle niestabilny:baffled:

to jest minus tego, że waży tylko 4 kg:baffled:

ale jeździłaś nim? wg mnie t lekkie wóki jednak niesa takie fajne.. teraz żałuje że kupilam lekki bo w sumie nie musze nigdzie go wnosic, bo wszedzie jezdze autem...:baffled:

przy następnym dziecku na pewno zaiwestuje w lepszy wielofunkcyjny wózek- bo tym sie jeździ milion razy lepiej:tak: albo jakaś solidna spacerówka minimum 7 kg:tak:

Ostatnia edycja:
a co myślicie o kojcu i foteliku concord trimax?

medeuska dla każdego coś innego jest dobrego... ja nie mogę mieć ciężkiej bo wciągam ją sama na 3cie piętro bez windy :/

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy juz o tym rozmawialyscie,ale mam pytanie.Czy polecacie jakas fajna w miare lekka spacerowke?ze skretnymi kolami? ja mam x-landera xa ale jak dla mnie jest za ciezki.

reklama
Do góry