reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczyny ja się zastanawiam czy w ogóle kupować krzesełko do karmienia:baffled: do jakiego wieku dziecko w nim posiedzi? bo jakoś tym się nie interesowałam:zawstydzona/y:po prostu nie mam kasy i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.
;-)teraz musze kupić tylko lekką spacerówkę i chyba kupię magig 4 jaK CATEDRA:laugh2::laugh2:

reklama
Kasiulec też polecam Ci ten wózek, też muszę przez większość czasu liczyć tylko na siebie i ten wózek jest idealny bo jest przedewszystkim leciutki. znoszę i wnoszę go na drugie piętro. Ma też dosyć wąski stelaż i wjeżdza wszedzie smiało, minusem jest mały kosz na zakupy. Osobne rączki, nie teleskopowe, i buda która przed niczym nie chroni. Ani przed wiatrem, ani przed słońcem.

Kasiulec też polecam Ci ten wózek, też muszę przez większość czasu liczyć tylko na siebie i ten wózek jest idealny bo jest przedewszystkim leciutki. znoszę i wnoszę go na drugie piętro. Ma też dosyć wąski stelaż i wjeżdza wszedzie smiało, minusem jest mały kosz na zakupy. Osobne rączki, nie teleskopowe, i buda która przed niczym nie chroni. Ani przed wiatrem, ani przed słońcem.

no wiem ze maly kosz na zakupy - ale mi to nie przeszkadza, nie potrzebuje kosza.
Co do budka - to pewnie jest to minus większości lekkich spacerówek

A my właśnie przed chwilą kupiliśmy krzesełko dla Mai. Już w nim siedzi;-) O takie w kolorze zielonym. kolor jest bardziej intensywny niż na tych zdjęciach producenta i zapłaciliśmy 319 zł tu w sklepie dla dzieci w Lubinie.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN BAMBI Wys0zł% (982878163) - Aukcje internetowe Allegro

Maja mega zadowolona. Siedzi z bananem na buzi. Powiem wam, że taka dorosła mi się wydaje jak tak patrze na nią jak sobie siedzi.
Jestem tak jak moja córa zadowolona z zakupu. Ta wkładka co jest to taka mięciutka, fajna. Koszyk na zabawki też sporawy. Super. A z Mai to zaraz pekne ze śmiechu;-P Żebyście ją widziały! Zawsze jest pogodna, ale teraz to przeszczęśliwa;-)
Do tego wziełam jej z TT miseczkę która się tak przysysa. Wziełam też w zieleni bo tacka jest w turkusie i bieli;-)

Kasiulec- krzesełka są do 3 roku życia. I już wiem, że nie będzie nam służyło tylko do karmienia;-)

Oooo... właśnie je ochrzciła... kupa przyszła:-D

Ostatnia edycja:
dziś wyjechałyśmy na pierwszy spacer Chicco i jestem zadowolona:-) rzeczywiście prowadzę jedną ręką wózek a drugą trzymam starszaka:tak: kosz duży więc spakowałam kocyk, okrycie na nóżki, Natki oczywiście zabrała jakąś zabawkę;-) jedyny minus to trzęsie wózkiem, ale taki urok piankowych kół;-) ogólnie super:-)

Boozqowa super krzesełko i świetny kosz:tak:

Kasiulec ja przy Mutsy miałam mały kosz:baffled: i widać że firma dopatrzyła się tego minusa;-) i można było dokupić taki duży kosz, który pasował do ramy:tak: ja zawsze zabieram dużo rzeczy na spacer:zawstydzona/y: kocyk, okrycie, folia, jedzonko dla starszej i picie, chusteczki, aparat foto :sorry: jakiś dodatkowe ubranie dla mnie czy N:tak: często coś kupuje po drodze więc kosz musi być duży:tak:

Roksi to prawda lekką spacerówką inaczej się jeździ. :tak:Nasz kosz też nie jest za wielki ale na zakupach można reklamówki na rączkach zawiesić i dajemy rade.:-D

Kasiulec może zamiast np zabawek itp od dziadków i cioć , każdy się dorzuci do krzesełka na dzień dziecka. ;-)My tak chyba z fotelikiem zrobimy.:tak:

A ja dziś na chwilke zajrzałam do H&m i kupiłam sukieneczke, kocyk i buciki dla Julci.:-)
001.JPG

reklama
Ja mam wyposażenie Igorowe z TT i wszystko mi pofarbowało. A mam utrzymane wszystko w niebieskiej kolorystyce.

Co mogę wam polecić to sliniak z TT taki gumowy, nie trzeba prać, można myć w zmywarce. Albo przetrzeć poprostu. Bo mi szczerze mówiąc było żal tych wszystkich ładnych bawełnianych sliniaków....

sliniak_niebieski.jpg
też chce kupić,super sprwa;-)

dziewczyny ja się zastanawiam czy w ogóle kupować krzesełko do karmienia:baffled: do jakiego wieku dziecko w nim posiedzi? bo jakoś tym się nie interesowałam:zawstydzona/y:po prostu nie mam kasy i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.
;-)teraz musze kupić tylko lekką spacerówkę i chyba kupię magig 4 jaK CATEDRA:laugh2::laugh2:
też mam ten wózek ,w sumie nie polecam bo:brak podnóżka, koła są piankowe i bardzo szybko się zużywają boję się że czeka nas zakup 3 wózka(wózek ma dopiero miesiąc)jedyny plus że jest lekki,mieści się do każdego bagażnika,zwrotny i można prowadzić jedną ręką:tak:

A my właśnie przed chwilą kupiliśmy krzesełko dla Mai. Już w nim siedzi;-) O takie w kolorze zielonym. kolor jest bardziej intensywny niż na tych zdjęciach producenta i zapłaciliśmy 319 zł tu w sklepie dla dzieci w Lubinie.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN BAMBI Wys0zł% (982878163) - Aukcje internetowe Allegro

Maja mega zadowolona. Siedzi z bananem na buzi. Powiem wam, że taka dorosła mi się wydaje jak tak patrze na nią jak sobie siedzi.
Jestem tak jak moja córa zadowolona z zakupu. Ta wkładka co jest to taka mięciutka, fajna. Koszyk na zabawki też sporawy. Super. A z Mai to zaraz pekne ze śmiechu;-P Żebyście ją widziały! Zawsze jest pogodna, ale teraz to przeszczęśliwa;-)
Do tego wziełam jej z TT miseczkę która się tak przysysa. Wziełam też w zieleni bo tacka jest w turkusie i bieli;-)

Kasiulec- krzesełka są do 3 roku życia. I już wiem, że nie będzie nam służyło tylko do karmienia;-)

Oooo... właśnie je ochrzciła... kupa przyszła:-D
też kupiłam taką miseczke:-)
chciałam też kupić takie krzesełko ale jednak wybrała cos takiego i masz racje służy do wielu innch czynności
krzesełko ma zastosowanie do 3roku lub 15 kg dziecka
kolor nr4
PROMOCJA! KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2w1 6 KOLORÓW!! (995332153) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry