reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Ja też ostatnio byłam oglądać pewien wózek u nas w takiej fajnej hurtowni, gdzie można znaleźć wszystko, sklep jest super, ale obsługa bardzo niemiła, jakby z łaski pracowali lub za karę.....

I też musiałam każdą informację siłą wyciągać od baby, masakra, przerwane ploteczki miała, i musiała się wyżyć.

A ogólnie to oglądałam super wózek Britax model vigour, jest boski waży tylko 6 kg prowadzi się go dosłownie palcem, ale jest dla dzieci nie śpiących na spacerach bo ma tylko pozycje siedzącą.....

ja właśnie się allegruję, miseczek z przyssawką jest sporo i ceny przyjemne, tylko ciekawe jak jest z tym farbowaniem od obiadków, ja też mam łyżeczki TT i są już "marchewkowe" i ciekawa jestem czy ich miseczki też tak łapią kolor

Dentico jak to je zobaczyłam pomyślałam od razu o Was :happy: BabyTrend.COM - Collections - Gabriella

mi udało się dziś w nocy kupić jedyny nowy model tej firmy na allegro (szkoda,że nie bylo tego z kwiatkami) BabyTrend.COM - High Chairs - HC01962 : Trend High Chair - Dakota- ciekawa jestem jak na żywca wygląda, funkcje ma fajne i cieszą mnie 4 kółka (w Stanach inne przepisy). Kupowałam w ciemno, była wystawiona tylko jedna sztuka i tak mi się spodobało to krzesełko, że nie chciałam ryzykować, że ktoś mi je sprzątnie. Ja chorowałam na krzesełka Graco, no ale te ładniejsze wysyłane z NY i za długo na nie sie czeka.

Ja chyba też niedługo krzesełko kupię, ale nie do podawania jedzenia ale posadze w nim Jule przed akwarium , bo uwielbia się patrzeć na ryby i one przypływają do niej. :-DTylko stanie z nią na rękach kilkanaście minut jest troche nużące. I już zaczęła rączkami w szybe pukać .:eek::-D

:-) takiego przeznaczenia krzesełka do karmienia jeszcze nie spotkałam :-D:-D:-D

mi udało się dziś w nocy kupić jedyny nowy model tej firmy na allegro (szkoda,że nie bylo tego z kwiatkami) BabyTrend.COM - High Chairs - HC01962 : Trend High Chair - Dakota- ciekawa jestem jak na żywca wygląda, funkcje ma fajne i cieszą mnie 4 kółka (w Stanach inne przepisy). Kupowałam w ciemno, była wystawiona tylko jedna sztuka i tak mi się spodobało to krzesełko, że nie chciałam ryzykować, że ktoś mi je sprzątnie. Ja chorowałam na krzesełka Graco, no ale te ładniejsze wysyłane z NY i za długo na nie sie czeka.
A pokaż to swoje :tak::tak:
Bardzo podoba mi się spacerówka z tej serii... Ten kosz duży, rączka w całości i taka wygodna się wydaje...:tak::tak:

edit: My się na razie karmimy z filiżanek albo słoiczków - jeśli jest reszta obiadku do zjedzenia. Łyżeczek używamy z hippa, albo zwykłych deserowych - nic nam nie farbuje :p

ja właśnie się allegruję, miseczek z przyssawką jest sporo i ceny przyjemne, tylko ciekawe jak jest z tym farbowaniem od obiadków, ja też mam łyżeczki TT i są już "marchewkowe" i ciekawa jestem czy ich miseczki też tak łapią kolor

Dentico jak to je zobaczyłam pomyślałam od razu o Was :happy: BabyTrend.COM - Collections - Gabriella

Kms masz racje , cudo , od razu bym kupiła, widać że dobrze wykonane. Gdzie Ty je wypatrzyłaś?? Jak spotkasz jeszcze na allegro to daj znać .:)

reklama
Ja mam wyposażenie Igorowe z TT i wszystko mi pofarbowało. A mam utrzymane wszystko w niebieskiej kolorystyce.

Co mogę wam polecić to sliniak z TT taki gumowy, nie trzeba prać, można myć w zmywarce. Albo przetrzeć poprostu. Bo mi szczerze mówiąc było żal tych wszystkich ładnych bawełnianych sliniaków....

sliniak_niebieski.jpg

Do góry