reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczynki wiem, że temat krzesełek już był:zawstydzona/y:, ale dopiero teraz poważnie myślimy nad jego zakupem. Czy któraś ma Chicco Happy Snack??? Co o nim myślicie??

ja mam... jest super prócz tego, że nie ma regulacji wysokości... ale na razie nie zauważyłam aby była mi bardzo potrzebna...

jak chcesz to Ci wrzucę real foty... jest bardzo fajne jakościowo :)

ja nie lubię produktów chicco, są jakieś takie nachalnie plastikowe w swej estetyce..
najlepiej obejrzyjcie krzesełko w sklepie, posadźcie w nim bobasa, a potem zawsze możecie na spokojnie znaleźć wybrany model w necie

ja mam leżaczek chicco i krzesełko i jestem naprawdę zadowolona a jakość ceratki na krzesełku jest bardzo wysoka nawet w porównaniu do droższych krzesełek...

Ja mam espiro magic 4 i jestem zadowolona.

ja mam ten sam i jestem BAAARDZO zadowolona... wózek potrafię sama wciagać na schodach bo on po prostu tak delikatnie skacze po nich :)

MEDEUSKA zoopery są naprawdę baardzo fajne ale za te pieniądze można kupić fajniejszy wózek np icoo :)
a tej samej jakości można mieć za mniejsze pieniądze
aczkolwiek wózek naprawdę bardzo fajny

reklama
ja mam... jest super prócz tego, że nie ma regulacji wysokości... ale na razie nie zauważyłam aby była mi bardzo potrzebna...

jak chcesz to Ci wrzucę real foty... jest bardzo fajne jakościowo :)

Dzięki, ja je na żywo też widziałam, ale jeszcze nie testowałam:-D. Ania drobna to może i mi nie będzie ta regulacja potrzebna

regulacja wysokości to dość przydatna rzecz: teraz np karmię bobasa przy najniższym ustawieniu siedząc sobie wygodnie w fotelu, a gdy bobas będzie dostawiony do stołu to ofkors wysokość siedziska będzie musiała się zmienić..

Ja chyba też niedługo krzesełko kupię, ale nie do podawania jedzenia ale posadze w nim Jule przed akwarium , bo uwielbia się patrzeć na ryby i one przypływają do niej. :-DTylko stanie z nią na rękach kilkanaście minut jest troche nużące. I już zaczęła rączkami w szybe pukać .:eek::-D

Pojechałam do Sosnowca po Zooper Waltz i zagotowałam się ostro:wściekła/y: dzwoniłam parę dni wcześniej i kobitka powiedziała, że są dwa ostatnie:tak: zajeżdżam a t u dwa ostatnie spacerówki z gondolkami:angry: no ale nic mogłam wziąć bo i tak cena okazyjna:tak: przyglądam się a wózek jeden i drugi poplamiony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrobiłam w dwie strony 130km:angry: babki zaczęły proponować inne wózki ale większość z nich była wyrobu częstochowskiego a reszta była u nas w mieście dostępna:confused2: więc rzuciły hasło "chyba nie mamy wózka który by panią zadowolił" :crazy: powiedziałam "zadowoliłby mnie waltz gdyby był czysty" i wyszłam zła jak osa:confused2: także kupiłam u mnie Chicco i jestem zadowolona:tak: rozkłada się na płasko, budkę ma regulowaną na wysokość, amortyzatory, duży kosz:tak:
CHICCO WOZEK SPACEROWY SIMPLICITY COMPLETE+KUBUS (989545395) - Aukcje internetowe Allegro

Roksi z proponowanych przez Ciebie wózeczków zdecydowanie Zooper :tak::tak::tak: jak szukasz parasolki z jedną skladaną rączką to coś takiego mi się spodobało, cena troszkę mniej choć może jest jej wart - ciekawe jak na żywo sie prezentuje LOOLA UP FULL Bebe Confort 2010 +Wysyłka GLS (992258847) - Aukcje internetowe Allegro

a ma pytanie do Was, w czym podajecie obiadki i deserki tzn. chodzi mi o miseczki czy one Wam nie farbują od jedzonka???

edit. doczytałam dopiero, czyli juz po zakupach, też bym sie zagotowala i to bardzooooo
ten chicco jest w bardzo "przyjemnej" cenie

Ostatnia edycja:
Ja na razie podaję w tych co mam, czyli miseczkach, które kiedyś były dołączone do płatków nestle ;-)(są z fajnego gładkiego i twardego plastiku) lub zwykłych arcorocowych. Mam też jedną jeszcze po Małej z aventu i do tej pory mi nie zafarbowała. Ale niedługo będę musiała się zaopatrzyć w takie z przyssawkami bo chłopcy już chwytają za łyżeczki jakby chcieli sami jeść.

Tak śledziłam Wasze dywagacje na temat krzesełek do karmienia i chyba się w końcu zdecydowałam na przenośne ze względu na to, że dwa krzesełka u mnie w mieszkaniu by tylko zagraciły je. A znalazłam coś takiego: - THE FIRST YEARS - Krzesełko turystyczne i powiem Wam, że jak tylko zejdą mi jakieś pieniądze to chyba zakupię.

Roksi, no co za... nie powiem co mi się ciśnie na usta.

Roksi z proponowanych przez Ciebie wózeczków zdecydowanie Zooper :tak::tak::tak: jak szukasz parasolki z jedną skladaną rączką to coś takiego mi się spodobało, cena troszkę mniej choć może jest jej wart - ciekawe jak na żywo sie prezentuje LOOLA UP FULL Bebe Confort 2010 +Wysyłka GLS (992258847) - Aukcje internetowe Allegro

a ma pytanie do Was, w czym podajecie obiadki i deserki tzn. chodzi mi o miseczki czy one Wam nie farbują od jedzonka???

edit. doczytałam dopiero, czyli juz po zakupach, też bym sie zagotowala i to bardzooooo
ten chicco jest w bardzo "przyjemnej" cenie

kms lola up brałam pod uwagę, ale cena mnie zniechęciła:confused2: jakbym miała w planach maluszka trzeciego to warto byłoby zainwestować:tak: ja za chicco zapłaciłam 399zł w sklepie:tak: powiem że po przestudiowaniu wózka w domu jestem usatysfakcjonowana:tak:

ja wyrodna matka podaję obiadek ze słoiczka:sorry: łyżeczkę mam zafarbowaną na pomarańczowo:confused2:

reklama
A z jakiej firmy są miseczki takie właśnie, że mogą się przyssać???

Roksi- nie dziwie się, że byłaś wściekła! My też zaliczyliśmy raz jedną hurtownie we Wrocku, w której sprzedawcy byli wściekli na każdego klienta, który tylko tam wszedł i jakąkolwiek informację na temat wózka było bardzo ciężko wyciągnąć...
A spacerówka super!

Do góry