reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Kasiulec wszystkie widziałam... w cybexie nie widzę możliwości aby dziecko siedziało... będzie miało tą poduszkę pod brodą :/

maxi cosi i ramatti są ok :)

wszystkie o które pytasz są do obejrzenia w warszawskim świecie dziecka na towarowej

no właśnie też jak patrzę na tego cybexa to się zastanawiam gdzie posadzić dziecko... i już sobie wyobrażam jak moja by się w tym darła....

no ja myślę o ramatti bo tańszy:) ale kolory mi się nie podobają...

a Ty na jaki się zdecydowałaś?

tak fajnie wyglądają i super się prowadzi , codziennie chodzę na min.2h spacery po chodniku i koła są już wytarte przez to że są piankowe ale jak dobrze pamiętam Catedra też na to narzekała

Ja kupiłam używany wózek ale w idealnym stanie, a koła w ogóle mi się nie pozdzierały A też codziennie robie kilometry tym wózkiem.....

Kasiulec podobno ta barierka w cybexach jest niewygodna.

Ten maxi cosi jest fajny, mi osobiście się te dwa najjaśniejsze kolory z tego modelu podobają
MAXI COSI PRIORI XP 9-18kg wys0zl W-wa NAJTANIEJ (989759869) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dentico powymądrzam się trochę:cool2: Natalka miała fotelik w takich jasnych kolorach i często go prałam:baffled: ciągle były zacieki jak główka się spociła, czy upaprała jedzeniem:baffled: co prawda miała fotelik Chicco ale moja przyjaciółka ma Maxi Cosi niebieski jasny i też narzeka bardzo:baffled: teraz dla Natalki kupiłam taki kolor FOTELIK MAXI COSI RODI XR ORYGINAŁ JAK NOWY (993381200) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i powiem że rewelacja od wakacji nie prałam:tak: nie widać plam i zacieków:tak: teraz zamierzam go wyprać pierwszy raz ale to ze względów higienicznych;-) chyba ten Crystal Black to ten sam materiał co u nas:tak: no może nie jest tak ładny jak te jasne ale uwierz, że bardziej praktyczny:tak:

kupiłam kocyś drewexa i jest cudowny:) mięciutki i cieplutki:) będzie pasował do nowego wózka :)

a co do fotelika to nie też myślałam o britaxie ale tak naprawde nie wiem czy starsze dziecko będzie szczęśliwe jesli go tyłem do kierunku jazdy posadzę... wiem ze można i przodem, ale w takim razie wolę chyba kupić od razu 9-18 maxi cosi...
choć britax to niezły wypas jest:)

reklama
Do góry