reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Hej dziewczyny! szukam na forum info o x landerach x3 i nie mogę nic znaleźć, może któraś z Was ma doświadczenia z takim sprzętem? Z góry dziękuję.:tak:

Ania ja mam x-landera ale trójkołowego XT i jestem bardzo z niego zadowolona.:tak: Miałam gondole teraz już jesteśmy w spacerówce. Lekko się prowadzi, jest zwrotny. ma dużo miejsca. Ładnie się składa do samochodu. Polecam w 100%.
X3 to chyba 4kołowiec i ma nieskrętne koła przednie. Z doświadczenia ja osobiście polecam koła skrętne.:tak:

ja nie lubię produktów chicco, są jakieś takie nachalnie plastikowe w swej estetyce..
najlepiej obejrzyjcie krzesełko w sklepie, posadźcie w nim bobasa, a potem zawsze możecie na spokojnie znaleźć wybrany model w necie

dziewczynki wiem, że temat krzesełek już był:zawstydzona/y:, ale dopiero teraz poważnie myślimy nad jego zakupem. Czy któraś ma Chicco Happy Snack??? Co o nim myślicie??

Takie krzesełko ma Catedra i pamietam,że bardzo sobie chwaliła :tak::tak::tak:

a ja mam pytanie do Shenkoki :-D dot. oczywiście krzesełka ABC - jakiś czas temu było ono na allegro (299pln) ale od ok. miesiąca nie mogę na nie trafić - jest jedno ale nie ten sprzedawca i nie ten kolor :baffled: Ty kupowalaś z tego co pamietam chyba przez net własnie - dasz namiary na ten sklep :-) plisssss

I pytanko do Dentico - jak się sprawuje Esprit ??? też miałam na niego chrapkę - jedyne czego mi w nim brakuje to barierki :sorry2: nie wiesz, czy jest możliwość jej dokupienia? Te z barierkami już nie mają tak ładnej kolorystyki no ale są ciut szersze i głębsze

Kms Esprit sprawuje się narazie bardzo dobrze. Jeździmy nim głównie po sklepach ale na kilku spacerach też byłam . Jest węższy niż x-lander i mieści się spokojnie w tych przejściach przy kasie. Jeśli szukasz dużej, solidnej spacerówki to to nie to. Jeśli delikatnej, lekkiej parasolki to jak najbardziej to to. Z barierką nie ma problemu. My kupiliśmy go w sklepie nie na allegro ( był nawet tańszy) i sprzedawca od razu dobrał nam barierke, więc z tym nie ma problemu.
My kupiliśmy w tym sklepie, ale jest blisko więc pojechaliśmy osobiście. Z tej serii są też masywniejsze spacerówki.
Hauck Esprit Flash 2009 - kurier gratis! [36019,36020, 36021] - 329.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce tylko my za 299 kupiliśmy , droższe są teraz.
Hauck Esprit Expedition (spacerówka+ gondola) 2009 kurier gratis - 1819.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

my mamy nianię z odczytem temperatury, z możliwością mówienia do dziecka z odbiornika (po naciśnięciu przycisku). W bloku jej nie używamy więc nie wiem jak jest z podsłuchiwaniem sąsiadów ;-), ale na wyjazdach w domkach cudowne urządzenie
bardzo żałuję, że nie miałam takiej niani przy starszym synku, taka niania sprawdza się w piętrowych domkach, nam często zdarzało się, że nie słyszałam starszego jak się obudził i nie raz nam się spłakał, teraz ten problem już nas nie dotyczy :-)

Co do krzesełek to my mamy chicco polly jeszcze po starszym, starszy siedział w nim prawie do 3 lat i byliśmy bardzo zadowoleni a teraz Ignaś już w nim urzęduje :-). To nasze krzesełko praktycznie wogóle nie jest plastikowe, jedynie tacka jest plastikowa, nogi ma metalowe ale z matowego metalu, ten nasz model ma podwójną ceratkę na siedzisku, dla mniejszych i starszych dzieci.

Dziewczyny zlitujcie się obserwuję na allegro używane x landery za ok. 500 złotych mogę kupić spacerowy xa lub x3 ale nie wiem który jeśli już i czy nie lepiej nowy bo za tą cenę kupię jakiś Tako, itp. Poradźcie coś plis:-D
A co do krzesełek to dlaczego napaliłyście się na te krzesełka, nie lepiej kupić chodzik już przyszłościowy a też ma siedzisko i można karmić w nim ..... takie mam przemyślenie:sorry2:

reklama
Do góry