Dziewczyny a propos wózków..co myslicie o MaxiCosi Mura? Maxi Cosi Mura 4
bo po rajdzie w sklepach stał się moim faworytem
bo po rajdzie w sklepach stał się moim faworytem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wózek fajny ja chce coś podobnego tylko z trzema kółkamiDziewczyny a propos wózków..co myslicie o MaxiCosi Mura? Maxi Cosi Mura 4
bo po rajdzie w sklepach stał się moim faworytem![]()
Podoba mi się, że ten mura nie ma takiej płytkiej spacerówki jak co niektóre nowoczesne wózki, choć mnie irytuje dlaczego twórcy wózków zrezygnowali z półeczki, albo pałąka zabezpieczającego ???
Ale po za tym wózek wygląda sympatycznie.
wózek fajny ja chce coś podobnego tylko z trzema kółkami
Z tego co się orientowałam to chyba właśnie tak niestety jest... a szkoda, bo gdyby spacerówka byłaby przekładana- decyzja byłaby już podjęta...
My zastanawiamy się jeszcze nad Bebecar-em
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE
słyszałam super opinię o wózkach tej firmy :-)
Czytałam opinie na temat wysokich spacerówek i zdania sa podzielone..jedne mamy uważają, że to one a nie dziecko powinny decydować kiedy maluch wysiada..oraz, że dziecko mniej spalin wdycha gdyż jest wyżej..więc z tego punktu widzenia im wyżej tym lepiej..zaś druga grupa patrzy z punktu widzenia kilogramów i wyciągania dziecka..ile ludzi tyle opinii..mnie tam się spacerówka w bebecarze podoba..ale chyba będzie jednak Mura..;-)