asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Matko, aleście się rozpisały:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnieNikt na nikogo tu nie najeżdżajasne, że ma wołać jak najwięcej...z resztą jestem pewna, że Catedra wie o co chodziło-przynajmniej mi.
A kupując 2 paczki po 19zł -600gr masz za 40 zł 1200grA wracając do kosztów Catedra... kupujesz mleko w puszce 900gr za 40 zł. Kupując trzy paczki w kartoniku srednio za 13zł 350gram płacisz też ok.40zł a masz 150gr mleka więcej. Może to niewiele...ale zawsze;-)
W nocy Tycia nie wymaga wymiany pieluchy. Ale w dzień i tak średnio jakieś 6 pieluch idzie (system wypróżniania działa niezawodnieczyli to ze mną jest coś nie teges że tyle wydaję na młodą..... mi schodzi autentyk między 8-10 pampersów na dobę... ale Zośkowa dupcia to książęca jest poważnie zrobi siusiu i od razu jest syrena
ale z tymi kosmetykami to mnie zabiłyście... ja myślałam, że normalnie je zużywama może ja jakoś mało wydajne kupuję? jakich używacie kosmetyków
No, niestety wiem coś o tym... wysokość zasądzonych na naszą czwórkę alimentów od mojego ojca była zatrważająca...A alimenty w tym kraju są symboliczne........
Gdzie to ja mam najbliższego Auchana?? Acha, we Wrocku - 160km stąd...Moje kwietniówki dały cynka, że w Auchan jest dużo rzeczy w promocji dla dzieci. 5 ostatnich stron gazetki. Są w promocji jakieś słoiczki i kosmetyki.
Tak, ściągnąć od dziadków i między bajki włożyć....kms oczywiście że tak jest można ściągnąć od dziadków dziecka![]()