reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
krzesełko bardzo mi się podoba.
co do wózków to ZOOPER WALTZ najbardziej mi się podoba a później Cosatto » 994. POGO KOL. CHERRY:-)

Catedra krzesełko jest super!!!! ja mam takie niskie na biegunach. Damiana grupa w firmie kupiła... stoi w piwnicy w kartonie...takie se, bo niskie.
Ty lepiej sprawdź czy ono nie ma regulacji w górę bo widziałam takie na biegunach i one sie wysuwaja do góry:-p
nie zebym Cię miała za małospostrzegawczą ale sprawdź:-) bo sie okaze ze masz krzesełko do karmienia
takie cuś
CONECO KRZESEŁKO/STOLIK DO KARMIENIA GALILEO wys0 (894860737) - Aukcje internetowe Allegro

Ty lepiej sprawdź czy ono nie ma regulacji w górę bo widziałam takie na biegunach i one sie wysuwaja do góry:-p
nie zebym Cię miała za małospostrzegawczą ale sprawdź:-) bo sie okaze ze masz krzesełko do karmienia
takie cuś
CONECO KRZESEŁKO/STOLIK DO KARMIENIA GALILEO wys0 (894860737) - Aukcje internetowe Allegro

takiego "cuś" nie mam, ale musze spr. to moje widziałam w smyku stało na glebie sięgało do kolan...a jak dostałam, tzn.Bianka to nawet nie rozpakowałam, by zobaczyć, taka mama ze mnie:-D:-D:-D

fajne wozy :-) jedyne zastrzeżenie jak dla mnie to to, że niektóre nie mają barierki/pałąka bezpieczeństwa :tak:takie ja od razu eliminuję z listy, choc przyznam,że wizualnie są ładniutkie
Catedro a nie bierzesz w ogóle pod uwagę wózków chicco? Masz do nich jakieś zastrzeżenia? Bo ja właśnie stawiam na chicco enjoy
CHICCO WOZEK ENJOY EVOLUTION+OKRYCIE+FOLIA+GRATIS (899277210) - Aukcje internetowe Allegro

Asienko r popatrz znalazłam coś z tego typu o co pytałaś :-D:tak:ceny różne CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME 2w1 IDEALNY +GRATIS (898256313) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO 2010 WOZEK SPACEROWY LIVING COMPLETE NOWOSC (907735086) - Aukcje internetowe Allegro

kms jakoś mi spacerówki chicco nie podchodzą... są jakieś takie dla mnie chybotliwe i delikatne... no i mają świecący materiał obiciowy a ja go strasznie nie lubię:sorry2:

ta ostatnia jest całkiem całkiem... ale cena powala:baffled:

Ale fajowe te woziki:-):-):-), kurcze musimy poszukać, może u nas w Irlandii też taki kupimy, ale pewnie nie:no:, bo oni tu jakieś beznadziejne wózki mają i kolorów wybór słaby
asieńko wejdź na stronę mamas&papas... mają sklepy w irlandii i boskie spacerówki... zastanawiałam się nawet czy do Ciebie nie pisac cobyś mi kupiła i wysłała jakąs:-D
http://www.mamasandpapas.com/product-luna-orchid/102111500/type-i/
zakochałam się w niej :)

chicco ma całkiem niezlą też tą
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
CATEDRA - wyczaiłaś naprawdę fajny wózek:-D:-D:-D, generalnie mamas&papa to jeden z droższych sklepów dla dzieci. Pamiętam jak oglądaliśmy wózki jak byłam w ciąży to właśnie w tym sklepie był głęboki który nawet miał podgrzewany materac:szok: i sam sie bujał, moj Paweł wtedy zapytał -oczywiście dla żartu-jakie sa jeszcze udogodnienia w tym wózku a sprzedawczyni z wielkimi oczami: TO MAŁO JESZCZE PANU:szok::-D:szok::-D
Catedra a tak na serio ja będę leciała w marcu do PL i moja siostra zaproponowala mi abym nie zabierała wózka ona ma i może mi pożyczyć na m-c wiec mogalbym Ci przywieźć:tak: tylko zapytam siorki czy nic sie nie zmienilo
a Asienka r- masz racje kolory tu sa straszne

Do góry