reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

używaliśmy podgrzewacza także w aucie bo pod tym względem go kupiliśmy i spisał się super, grzaliśmy w nim mleczko i cała podróż udana:-). Ma funkcję utrzymywania temperatury:-) i mieści chyba wszystkie butelki, nawet te pojemniki do przechowywania pokarmu via aventu:-) co dla mnie jest istotne bo w tym właśnie trzymamy mleczko:-)

Co do pampków to my też używamy 3 i są dobre i mamy jeszcze zapas chyba 2 albo 3 paczek bo kupiliśmy hurtem w kauflandzie:-p jak wyrośnie to oddam resztę kuzynce:-p

reklama
kms jakoś mi spacerówki chicco nie podchodzą... są jakieś takie dla mnie chybotliwe i delikatne... no i mają świecący materiał obiciowy a ja go strasznie nie lubię:sorry2:

ta ostatnia jest całkiem całkiem... ale cena powala:baffled:

Moja psiapsióła miala CT04 i sprawdził się naprawdę nieźle, przewoziła w nim dwójkę dzieci :tak::-) ale on faktycznie trochę ma inny stelaż od tego Enjoy
A ten mi się podoba bardzo ale waga już za duża :no:

Zooper Waltz jest idelany - wyglad, waga no ale chyba spory jest po złożeniu , jeszcze bardzo podoba mi się Bolero i Hula. Muszę koniecznie obejrzeć je na żywca :tak:

Moja psiapsióła miala CT04 i sprawdził się naprawdę nieźle, przewoziła w nim dwójkę dzieci :tak::-) ale on faktycznie trochę ma inny stelaż od tego Enjoy
A ten mi się podoba bardzo ale waga już za duża :no:

Zooper Waltz jest idelany - wyglad, waga no ale chyba spory jest po złożeniu , jeszcze bardzo podoba mi się Bolero i Hula. Muszę koniecznie obejrzeć je na żywca :tak:

bolero podoba mi się bardziej ale niestety w żadnym miejscu w pl go nie dostaniesz... bynajmniej w necie...
jutro będę u importera zooperów i zapytam o bolero:-)

wiesieńka całkiem kuszące to:-D tylko muszę zerknąć po ile funciak stoi... bo jak po 6 zł to mnie nie stać:-D

edit... ten wózek by mnie kosztował niecałe 600 zł.... DLACZEGO WSZYSTKIE FAJNE RZECZY SĄ DOSTĘPNE WSZĘDZIE TYLKO NIE W PL????

edit2...
tak wiem... jestem nieźle trzaśnięta... szukam idealnego wózka nawet za granicą....

Ostatnia edycja:
bolero podoba mi się bardziej ale niestety w żadnym miejscu w pl go nie dostaniesz... bynajmniej w necie...
jutro będę u importera zooperów i zapytam o bolero:-)

Super :-D to "pomacaj" je z każdej strony jeśli będą :tak: na Hule też jesli możesz rzuć okiem - jesli oczywiście będzie

a tak wogóle to jest mój gust i design jeżeli mówimy o wózkach...
Urbo - Black - Mamas & Papas
Sola - Orchid - Mamas & Papas

jezus jak one mi się podobają.... nieważne że niewygodne dla malucha:-p

a tak poważnie to fajne ale za bardzo stawiają na design a za mało na wygodę dla malucha w tych modelach..

ps.... poszukałam na googlu zdjęć life... na żywo tragedia :(

Ostatnia edycja:
catedra - w Irlandii to w euro, a widziałam różowy za 129:-D, ewentualnie mój mąż by go przywiózł jeśli będzie jechał autem, ale tego nie wiemy na 100%

reklama
medeuska - wózek naprawdę fajny :tak::-) i mega lekki 5kg:szok:
dzieki :-) to że lekki to mnei cieszy bardzo- bo ja generalnie myślałam o parsasolce jakos w ciazy a teraz jak jezdze tym moim 3 kolowcem to wiem e 4 kolowego juz niekupie- 100 razy lepiej sie 3 kolowy prowadzi:tak::tak::tak: jak sie obkręci kółko to jedno- a nie 2 i nie trzeba wyrównywac zeby normalni jechac:-D a próbowałam parasolkami różnymi od sąsiadek ( bo aż 4 laski w klatce mają dzieci poza mną )i nie pasuje mi zadna- ani chicco, ani coneco ani jakas tam jeszcze i tako tez nie:no::no::no:

a lekki potrebuje- niedo wnoszenia p schodach tylko do wjezdzania, bo teraz jak maks wazy 7kg to ju mnie wózek ciągnie z nim na dól i nie umie wejsc a co bedi ejak on urośnie........:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry