Karolinusia
Fanka BB :)
jakie świetne ciuszki ma ta firma...szkoda, że drogie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:
teraz nie kupuje się wózków z myślą o drugim dziecku
Chyba jakiś nienormalny, albo "zarobiony" pomyślałam...
asieńko wejdź na stronę mamas&papas... mają sklepy w irlandii i boskie spacerówki... zastanawiałam się nawet czy do Ciebie nie pisac cobyś mi kupiła i wysłała jakąs
Luna - Orchid - Mamas & Papas
zakochałam się w niej
chicco ma całkiem niezlą też tą
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro
a tak wogóle to jest mój gust i design jeżeli mówimy o wózkach...
Urbo - Black - Mamas & Papas
Sola - Orchid - Mamas & Papas
jezus jak one mi się podobają.... nieważne że niewygodne dla malucha
a tak poważnie to fajne ale za bardzo stawiają na design a za mało na wygodę dla malucha w tych modelach..
ps.... poszukałam na googlu zdjęć life... na żywo tragedia![]()
medeuska - wózek naprawdę fajny:-) i mega lekki 5kg
![]()
Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:
teraz nie kupuje się wózków z myślą o drugim dziecku
Chyba jakiś nienormalny, albo "zarobiony" pomyślałam...
Catedra, Ty ja zwykle w wózkach przodujesz
A ja byłam wczoraj w lidlu z myślą o zakupieniu tych rajstopek po 5zł... i kupiłam... aż 1 parę w rozmiarze 62-68.Nie było więcej. Pytałam obsługi i wszystko zeszło z samego rana o 8ej... Co te baby pod sklepem tam stały, żeby te rajstopy kupić?
Zresztą nie tylko rajstopy zeszły. Body też już nie było, ani skarpetek, nawet śliniaków... Jakieś trzy młode mamy wózkami normalnie te lidlowskie pieluchy wywoziły
5 paczek pieluch miała każda... Zjawiskowe
![]()
dziewczyny mam problem:
czy smoczki avent do butelek pasują do każdego rodzaju butelek bo ja mam duże butle nuk i tymi karmie mała, chce kupić te smoczki aventu do gęstych pokarmów i nie chce wydać kasy w błoto..![]()