reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ToysRUs tu w Anglii tez maja troche wyboru
http://www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%EF%BF%BD&fh_refpath=facet_1&fh_refview=lister&fh_view_size=10&fh_reffacet=categories&omitxmldecl=yes&fh_location=//brus/en_GB/categories%3C{brus_brus}/itemtype=product/savings=savings/categories%3C{brus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs}/categories%3C{brus_brus_babiesrus_brutravelpushchairs_brutravelpushchairstravelsystemspushchairs}&fh_start_index=0

Ja kupilam taki ciezki wozek z fotelikiem, spacerowka w jednym wiec raczej osobno spacerowki nie bede kupowac bo super mi sie tym moim kolosem jezdzi poki co :-) no i mam nadzieje, ze przetrzyma na drugie dziecko ;-)

Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:

teraz nie kupuje się wózków z myślą o drugim dziecku

Chyba jakiś nienormalny, albo "zarobiony" pomyślałam...

Lysa ja ostatnio byłam wybierać wózek z Damiana kuzynką-oczywiście kupiła Xlandera bo ją nakręciłam trochę, a trochę sama chciała... I gościu powiedział mi tak:

No pewnie mial za duzo pieniedzy :tak: Bo wiadomo jak sie jest na macierzynskim, to nie ma znaczenia czy Polska czy Anglia zawsze jest gorzej z kaska wiec ja staram sie jej bezpotrzebnie nie wydawac a mysle ze taki solidny wozek dlugo mi potrzyma :tak:

asieńko wejdź na stronę mamas&papas... mają sklepy w irlandii i boskie spacerówki... zastanawiałam się nawet czy do Ciebie nie pisac cobyś mi kupiła i wysłała jakąs:-D
Luna - Orchid - Mamas & Papas
zakochałam się w niej :)

chicco ma całkiem niezlą też tą
CHICCO WOZEK SPACEROWY CT 0.1 +AKCESORIA + GRATIS (894899094) - Aukcje internetowe Allegro

No to mi zapodałaś:-D:-D:-D, teraz mają promocje i ten wózek jest o 50 jurków tańszy, czyli w zasięgu naszych kieszeni. Swoją drogą, przechodzę bardzo często jak jestem w Dublinie koło centrum handlowego, w którym mają swój sklep:-):-):-). Tylko nam się podoba ten model, ale zielony. Nawet M się na niego napalił i był gotowy go zamówić;-), co oczywiście na razie nie wchodzi w grę, bo trzeba go na żywo sprawdzić.

a tak wogóle to jest mój gust i design jeżeli mówimy o wózkach...
Urbo - Black - Mamas & Papas
Sola - Orchid - Mamas & Papas

jezus jak one mi się podobają.... nieważne że niewygodne dla malucha:-p

a tak poważnie to fajne ale za bardzo stawiają na design a za mało na wygodę dla malucha w tych modelach..

ps.... poszukałam na googlu zdjęć life... na żywo tragedia :(

śliczne:-):-):-) to też mój gust..:-p:-p:-p:-p:-p:-p
ciekawe ile kosztowałaby wysyłka takiego wózka do PL, mam kumpla tam to może go zmolestuje o Mamas&Papas.
U nas w Polsce to nic fajnego nie ma:sorry2:

dziewczyny mam problem:
czy smoczki avent do butelek pasują do każdego rodzaju butelek bo ja mam duże butle nuk i tymi karmie mała, chce kupić te smoczki aventu do gęstych pokarmów i nie chce wydać kasy w błoto..:zawstydzona/y:

Catedra, Ty ja zwykle w wózkach przodujesz:-D

A ja byłam wczoraj w lidlu z myślą o zakupieniu tych rajstopek po 5zł... i kupiłam... aż 1 parę w rozmiarze 62-68.:wściekła/y: Nie było więcej. Pytałam obsługi i wszystko zeszło z samego rana o 8ej... Co te baby pod sklepem tam stały, żeby te rajstopy kupić?:confused::baffled::dry:Zresztą nie tylko rajstopy zeszły. Body też już nie było, ani skarpetek, nawet śliniaków... Jakieś trzy młode mamy wózkami normalnie te lidlowskie pieluchy wywoziły:shocked2:5 paczek pieluch miała każda... Zjawiskowe:happy2:

medeuska - wózek naprawdę fajny :tak::-) i mega lekki 5kg:szok:

medeuska a nie możesz sprzedać tego co masz i dołożyć troszkę? ten wózeczek widziałam na żywo i jest naprawde całkiem fajny ale ja chyba wolałabym dla Zochy z regulowanym podnóżkiem:-) ja tak naprawde to nie mam nawet na najtanszy wózek i wstyd się przyznać ale odmawiam sobie kompletnie wszystkiego. Ograniczyłam się do minimum np. z kosmetykami (używam mydła i szamponu:-p) przerzuciłam się na zakupy w biedronce tylko, nie pamietam kiedy kupiłam sobie coś do ubrania:sorry2: aaa przepraszam kurtę za 40 zł z wyprzedaży. Poza tym sprzedaję swoją maritę więc dołoże jakieś 200 zł i będę miała super spacerówkę...
ja mam jakieś chyba psychologiczne zapędy aby Zosia miała bez taty tak samo dobrze jakby był przy niej i dostaje nieziemskie ilości pieszczot i się śrubuję aby miała rzeczy na takim samym poziomie na jakim miałaby gdyby tatuś zdecydował się dawać na nią pieniążki... zapożyczam się też a konto tego co dostanę ze zwrotu za wyprawkę dla małej....

to ja też jestem nienormalna:-) bo ja już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi i nie urodzę drugiego dziecka... uraz na całe życie przez tego idiotę mam... :sorry2::sorry2:

Catedra, Ty ja zwykle w wózkach przodujesz:-D

A ja byłam wczoraj w lidlu z myślą o zakupieniu tych rajstopek po 5zł... i kupiłam... aż 1 parę w rozmiarze 62-68.:wściekła/y: Nie było więcej. Pytałam obsługi i wszystko zeszło z samego rana o 8ej... Co te baby pod sklepem tam stały, żeby te rajstopy kupić?:confused::baffled::dry:Zresztą nie tylko rajstopy zeszły. Body też już nie było, ani skarpetek, nawet śliniaków... Jakieś trzy młode mamy wózkami normalnie te lidlowskie pieluchy wywoziły:shocked2:5 paczek pieluch miała każda... Zjawiskowe:happy2:

hihihihihi normalnie jak sobie pomyślę ile się na te wyprzedaż szykowałaś to mi się od razu rechot włącza:-D wiem paskudna jestem:-D:-D:-D

ah... zrobiłam podliczenie dla sądu ile mnie wyniosła wyprawka dla małej na rzeczy do 6tego miesiąca.... wyobraźcie sobie, że ja sama wydałam na nią 5800 zł:szok: i to bez wózka i karuzelki co P kupił :szok: i bez szczepień:szok:

jak usiadłam i wymieniłam dosłownie wszystko co kupiłam to wyszły tego 3 strony i jak podsumowałam (a naprawdę nie kupowałam zbędnych rzeczy)...

w wyliczeniu wzięłam pod uwagę tylko podstawowy zestaw ubranek typu 5 szt bodziaków i 3 pary spodenek:sorry2: to ile wydałam na większą ilośc ubrań to moje... no ale to wyliczenie dla sądu więc sąd weźmie pod uwage niezbędne minimum:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry