reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama

:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

ja też się zastanawiam nad takim leżaczkiem do wanienki, ale wolę materiałowy, jakoś tak wydaje mi się że Ani będzie wygodniej. Byłam dzisiaj w dwóch sklepach nawet, ale mieli tylko takie plastikowe foczki i gąbkowe misie, którym mówimy zdecydowanie nie.:no::no:;-)

Tak się chwalicie tymi ubrankami :blink: mi się nie chce już tego focić, na początku jeszcze z tym szalałam, ale teraz... Ania dostała kilka reklamówek ciuszków po kuzynkach i kurde nie mieści mi się to w komodzie... Jeśli zajdę do lumpka to kupuję jakiś bajer - sukienka, płaszczyk, ładna bluzeczka, bo bodziaków i piżamek mamy od groma. No i skarpetek też - jakoś wszystkim się podoba kupić wielopak - już nawet tych ostatnich nie rozpakowuję :-D:-D

Ja miałam nosidełko womaru przy Krystianie i szczerze mówiąc nie byłam zadowolona, ale może dlatego, że on był taki długi (zawsze 97 centyl wzrostu) a ja jestem niska (160cm), najpierw czekałam do 3 miesięcy, żeby go użyć (bo było od 3 miesięcy napisane) a potem okazało się, że nie daję rady go w nim nosić, bo mi się jego nogi plątały między moimi nogami.
I do tego te nosidełka są tak wyważone, że wcale nie odciążają kręgosłupa.

Teraz kupiłam chustę wiązaną, mam nadzieję, że na dniach przyjdzie i zaczniemy próbować.
Na razie tanią elastyczną kupiłam, bo nie wiem czy Ignasiowi się spodoba, jak nie to chociaż dużo kasy nie stracę :-).

Jagoda zawsze możesz odsprzedać ;-)
Ignasiowi może się na początku nie podobać, ale codziennie po parę minut więcej go noś i chusta przejdzie raczej :tak: u nas jest coraz lepiej ;-)

No i elastyczna będzie fajna na lato - nie jest w niej tak gorąco jak w tkanej ;-)

Przysiegam, to juz moj ostatni post z akcji 'Chrzcimy nasze dziecko w Lutym':-D Znalazlam u tego samego kolesia co kupilam ta biala kurteczke, sukienke do kompletu wiec ciuszki dla malej mam z glowy :-)

Załączniki

• 315256233_tp.jpg
    315256233_tp.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
  • 315256287_tp.jpg
    315256287_tp.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 37
lysa_d powiem ci że twoje ubranka są przepiękne.Trudno takie znaleźć.:tak:Po prostu prześliczne.:-D:-D

A ja kupiłam takie mocne nosidełko red castle , chuste, i takie nosidełko bebelulu, ale narazie tylko troszke bebelulu używałam, Musze raczej do wiosny poczekać . Czasem w bebelulu ją nosze jak po domu chodze ,mam kuchnie 2 piętra niżej niż pokoje.;-)
Chusta nosidło Bebelulu Lulu + Artakcyjny GRATIS! (883108659) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NOSIDEŁKO RED CASTLE SPORT +GRATIS +wys 0 W-wa (886578503) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRAWKA 50cm (877072117) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

lysa_d powiem ci że twoje ubranka są przepiękne.Trudno takie znaleźć.:tak:Po prostu prześliczne.:-D:-D

Dzieki dentico29, no wlasnie ciezko z takimi prostymi zimowymi ciuszkami do chrztu. Chyba 30 stron przeszukalam zanim sie dokopalam do tych i to tez juz byly ostatnie sztuki :-)

A takie nosidelko tez mi sie marzy :tak: Moze na wiosne kupimy bo jakos tak na razie nie chcialambym z mala tylko w tym wychodzic bo jak dla mnie to troche za zimno :happy2:

To ja tez sie pochwale, dzis zakupilam 200 roznych ciuszkow za £40 z transportem. Facet sprzedawal 4 worki pelne ciuszkow, rozmiarowo 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 wiec bede miala z czego wybierac a to co nie bedzie pasowac sama wystawie na Ebay i za zarobiona kaske kupie malej cos innego ;-) Jutro rano mi przywiezie to powklejam jakies zdjecia z tego co tam bedzie to osadzicie czy sie oplacalo bo mam nadzieje, ze tak :tak:

Wlasnie skonczylam przegladac te ciuszki co kupilam i musze stwierdzic ze Zuzka jest ubrana az do skonczenia roku i moze jeszcze dluzej hahaha:-D:-D:-D Ciuszki super, wiekszosc w naprade b.dobrym stanie, niektore z metkami, jest czesc ktora sprzedam bo miesiacami mi juz nie pasuje i jeszcze na tym zarobie!!! Strzal w dziesiatke z tym zakupem :tak: Mialam wkleic zdjecia ale chyba za duzo tego jest :baffled: moze jak juz popiore je to sie pochwale niektorymi ciuszkami bo sa cudne :-) Na dodatek facet mowil, ze bedzie mial wiecej 6-9 i 9-12 ciuszkow i da mi znac :-)

Ciekawe ile mnie pranie tego wszystkiego wyniesie bo z dokladnoscia jest 200 sztuk wszystkiego:confused: Pewnie bede musiala kupic mega pack proszku hehe

Załączniki

• bold[ekm]177x300[ekm].jpg
    bold[ekm]177x300[ekm].jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry