Karolinusia
Fanka BB :)
Laski gratuluję udanych zakupów. My dziś Biankę przeprowadzamy do dużej wanny. Ale będzie fajnie!!! za godzinę dokładnie, bo kąpiel u nas o 19.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza jakbym już nie miała full ubrań dla młodej po tych wyprzedażach to bym rzekła, że dawno nas nie było w naszym szmateksie:-)
Ostatnio też o tym myślałam :-) Ale powiem Ci, że wcale nie chce mi się nigdzie z Małą ruszać. Ciasno jej jak diabli w foteliku samochodowym. A producentom, to bym dupę skopała za "do 13 kg"![]()
ja kupiłam małej coś takiego:do 13kg fakt... ja nie wiem, czy Bianka wytrzyma do 9kg.
jak tylko będzie pewnie siedzieć przeprowadzamy ją do "doroślejszego" fotelika.
ja sie zastanawiam nad tym
FOTELIK CONECO ZENITH MUSIC SEA+FISHER PRICE W=24h (875799047) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie?