reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
roksi mamy podobny problem :-) ja tez się nad tym zastanawiam, jeszcze w grę wchodzi łozko piętrowe z Ikea, ale są też takie wysuwane jedno spod drugiego i muszę rozpatrzyć też tę opcję..

Elka, ja mam takie nosidełko, identyczne, w kolorze zielonym. Bardzo fajne. Jak jedziemy z małą gdzieś do sklepu to już ją wkładamy do niego, ale dopiero od jakiegoś tygodnia. Tylko, że ja kupiłam go w sklepie dziecięcym u mnie w Lubinie i zapłaciłam 80 zł.

Elka- super to nosidelko ;-) i krzeselko i fotelik samochodowy tez bomba :tak: kurcze tez musze sie za czyms takim zaczac rozgladac bo bardzo mi sie te designs podobaja ;-) Co do wozka to nie gustuje w tych z malymi kolkami ale wygladaja na bardzo lekkie i idealne do jazdy po miescie gdzie drogi sa proste :happy2:

nie wiem na ile znasz ostródę. ale w piwnicy dawnego domu handlowego fiołek.ale nie zawsze sa tam ciekawe rzeczy. najlepsze w poniedziałki i czwartki bo wtedy dostawa.

Ja mam ostanio szczescie do licytacji na Ebay..najpierw wylicytowalam 17 koszulek z dlugim i krotkim rekawem za £5 (z przesylka), pozniej 6 bodziakow za £2 a wczoraj..12 par spodenek(jeansy,dresowe,"wizytowe"itp-wiekszosc z Nexta) za £5,99:-D Ze spodenkami to byl przypadek bo licytowalam jakby 2 pakiety po 6szt-tak sie stalo ze u tego samego sprzedawcy-wygralam i dal mi znizke:tak::-)
Musialam zrobic zakupy bo nagle szafka malego opustoszala jak zaczelam przegladac w co sie miesci..Wszystkie ciuchy od 0-3 miesiecy (do rozmiaru 62) odpadly.;-)..
Jakis czas temu pisalam Wam ze udalo mi sie kupic okazyjnie kolyske Fisher Price (wklejam fotke). Mialam dac znac jak sie sprawuje - swietnie!!!;-)Narazie ze wszystkich zabawek sprawdza sie najbardziej wraz z Puchatkowym projektorem Disneya:-)

Załączniki

• product_thumb.jpg
    product_thumb.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 838109.jpg
    838109.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja mam ostanio szczescie do licytacji na Ebay..najpierw wylicytowalam 17 koszulek z dlugim i krotkim rekawem za £5 (z przesylka), pozniej 6 bodziakow za £2 a wczoraj..12 par spodenek(jeansy,dresowe,"wizytowe"itp-wiekszosc z Nexta) za £5,99:-D Ze spodenkami to byl przypadek bo licytowalam jakby 2 pakiety po 6szt-tak sie stalo ze u tego samego sprzedawcy-wygralam i dal mi znizke:tak::-)
Musialam zrobic zakupy bo nagle szafka malego opustoszala jak zaczelam przegladac w co sie miesci..Wszystkie ciuchy od 0-3 miesiecy (do rozmiaru 62) odpadly.;-)..
Jakis czas temu pisalam Wam ze udalo mi sie kupic okazyjnie kolyske Fisher Price (wklejam fotke). Mialam dac znac jak sie sprawuje - swietnie!!!;-)Narazie ze wszystkich zabawek sprawdza sie najbardziej wraz z Puchatkowym projektorem Disneya:-)

Mayo- super zakupki, ja tez czesto przegladam Ebay, w sumie to tak kupilam wiekszosc malej ciuszkow bo stwierdzilam, ze szkoda kaski wydawac na nowe skoro tak czy siak te uzywane wygladaja jak nowe bo ile takie male dziecko pouzywa tych ciuszkow tak na prawde :tak: To ja tez sie pochwale, dzis zakupilam 200 roznych ciuszkow za £40 z transportem. Facet sprzedawal 4 worki pelne ciuszkow, rozmiarowo 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 wiec bede miala z czego wybierac a to co nie bedzie pasowac sama wystawie na Ebay i za zarobiona kaske kupie malej cos innego ;-) Jutro rano mi przywiezie to powklejam jakies zdjecia z tego co tam bedzie to osadzicie czy sie oplacalo bo mam nadzieje, ze tak :tak:

Do góry