reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
a mi jakoś najbardziej przypadł do gustu bobas w długim bodziaku i rajstopkach - rozczulający to widok :tak:No ale pewnie jak tylko pokończą mi się zgromadzone wcześniej rozmiary to nie oprę się pokusie, by trochę bardziej nie postroić mojej królewny. Pajacyki i rampersy powoli przejdą więc tylko do roli nocnej pidżamki.

No dobra, przyznam się też - styczniowe wyprzedaże (przez was dziewczyny!) zaczynają mi się już śnić po nocach, więc jak za chwilę pojadę do wawy na dwa tygodnie to zamiast siedzieć w buwie i grzecznie zbierać materiały do magisterki pewnie też będę po sklepach ganiać.. I kto wtedy za mnie tę magisterkę napisze, no kto?

Kms ale śliczności kupiłaś:szok: .Szczególnie sukienki mi sie podobają :-).Mam troche podobną do tej ze zdjęcia nr 2 też z allegro:tak::tak:

Sylvietta nie opieraj się , idź i wybieraj ciuszki. :-)A praca się napisze:-D:-D:-D

Ja Asi tez zakładam rajstopki, bluzeczkę i tak biegamy po domu:-D a stroje ja jak gdzieś jedziemy. Moje zakupy to wyglądają tak- jak coś spotkam i widzę ze jest przecena i sie opłaca to wtedy kupuje. Tak robie tez z zakupami dla naszych chrześniaków, a potem sie dziwią w PL ze chyba oszalałam kupować rzeczy w zarze czy next- to z przeceny:-D:tak:
kms - sliczne te rzeczy

Mój Adaś obraził się na pajacyki i śpioszki więc w ciągu dnia przerzuciliśmy się na bodziaki i rajstopki ( mój M nie może przeżyć faceta w rajstopach:-D). Mam dla niego sporo "męskich ciuszków" bo jeszcze będąc w ciąży zakupiłam mu pakę 100 ubranek na allegro i uważam, że był to strzał w 10. Przez pół roku nie muszę mu kupować nic oprócz, śpiochów i bodziaków.Niektóre ubranka są naprawdę świetne.

Wiecie co jak patrze na te wasze zakupy to zazdraszczam Wam często bo śliczności kupujecie no ale my z ninką też mamy mnóstwo odjazdowych ciuszków i co najfajniejsze że większość jej garderoby to rzeczy dostane od kogoś:-):-):-)
Ostatnio znów dostała kilka par butów i mąż się śmieje że Ninka idzie w moje ślady i gdzie my będziemy chować te wszystkie buty:-p Potem może wkleję fotki , a prawda jest taka że i tak najczęściej ubiera się dziecko w te same ulubione ciuszki i te najwygodniejsze - tak jest u nas:tak:pranie prasowanie na okrągło:-p ale szafa pełna sukienek;-)

Przez was dziś odwiedziłam kilka sklepów i Zosia ma nowe bodziaki z zary fajne są bo są odpinane całe i jak idziemy do lekarza to szybko rach ciach i już jest golutka:-p następnie kupiłam jej nową piżamke pajaca w kotki:-D i w smyku kombinezon jesienny na przyszły rok za UWAGA 15zł!!!!!!:szok: taka taniocha:szok: a i tatuś zasponsorował małej zabaweczkę z FP możemy ja dołączyć do maty rainforest:tak::-D

Catedra nie masz wrażenia, że troszke zaniżona ta rozmiarówka Nexta ?

fakt troszkę zaniżona rozmiarówka:tak: ale w mothercare tak samo... moje dziecię nosi czapeczkę 6-9 miesięcy:baffled: a głowę ma wymiarową:-)

my dzisiaj znowu pojechałyśmy do sklepów bo jeszcze kosmetyki trza było sprawić... teraz przetestujemy dziudzisiowe chusteczki bo była promocja 6pak za 17 zł:tak: no i cały zestaw johnsona lawendowego, ciekawe jak się sprawdzi... a że tescowe wyprzedaże kuszą to wpadły jeszcze ubranka:baffled: no i kolejne baletki:sorry2: ale Zosiula dostała też taką miekką półeczkę zawieszkę żyrafę i teraz mamy gdzie trzymać grzechotki:tak::-D

fakt troszkę zaniżona rozmiarówka:tak: ale w mothercare tak samo... moje dziecię nosi czapeczkę 6-9 miesięcy:baffled: a głowę ma wymiarową:-)

my dzisiaj znowu pojechałyśmy do sklepów bo jeszcze kosmetyki trza było sprawić... teraz przetestujemy dziudzisiowe chusteczki bo była promocja 6pak za 17 zł:tak: no i cały zestaw johnsona lawendowego, ciekawe jak się sprawdzi... a że tescowe wyprzedaże kuszą to wpadły jeszcze ubranka:baffled: no i kolejne baletki:sorry2: ale Zosiula dostała też taką miekką półeczkę zawieszkę żyrafę i teraz mamy gdzie trzymać grzechotki:tak::-D
pochwal sie fotkami:tak:
szczególnie tej póleczki-zyrafki:tak:

Guziczek jaka zabawka? pokaż:-D też mam Rainforest więc jestem ciekawa:tak:
i pochwal się kombinezonem:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
pochwal sie fotkami:tak:
szczególnie tej póleczki-zyrafki:tak:

Guziczek jaka zabawka? pokaż:-D też mam Rainforest więc jestem ciekawa:tak:
i pochwal się kombinezonem:tak:

Proszę:tak: kiepskiej jakości foto ale okna dachowe mam zawalone śniegiem i jest troszkę ciemno:baffled:

Załączniki

• DSC00010 (2).jpg
    DSC00010 (2).jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 72
Do góry