reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Niunia ja też zachowam pierwsze kozaczki na pamiątke . Teraz dokupiłam beżowe emu i białe.:tak:

Luizka widziałam świetną kurtke w zarze tak jakby pilota, skórzana na misiu z kołnierzem misiowym i skrzydełkami lotnika przypiętymi do piersi. Gdybym miała syna to już by ja miał , mojemu M się bardzo podobała bo taka wojskowa a on przy F16 pracuje.Igorek ślicznie by w niej wyglądał . Nawet jak nie masz sklepu to często na allegro są też te ciuszki i można coś znaleźć. Ja tak dużo sukieneczek kupuje.:tak:

Dentico zamorduję Cię za te robienie ochoty :-D na zakupy, niestety u mnie nie ma tych sklepów.....:wściekła/y::-(
U mnie sklepy może są, ale co z tego jak kasy brak :dry: chyba przestanę na jakiś czas tu wchodzić bo mi się chcica zakupowa włącza :baffled: Ale opłaty okołokredytowe (sąd itd...) jeszcze się nas kurczowo trzymają i muszę powstrzymać swoje popędy nabywcze - Ani niczego nie brakuje...:sorry2:

No ja też dużo kupuje na allegro właści
wie to wszystko:-Dtakie spodenki z nexta za 15 ziko udaklo mi sie wczoraj kupic:-D
870585243

No ja też dużo kupuje na allegro właści
wie to wszystko:-Dtakie spodenki z nexta za 15 ziko udaklo mi sie wczoraj kupic:-D
870585243
cudne!!!!
U mnie sklepy może są, ale co z tego jak kasy brak :dry: chyba przestanę na jakiś czas tu wchodzić bo mi się chcica zakupowa włącza :baffled: Ale opłaty okołokredytowe (sąd itd...) jeszcze się nas kurczowo trzymają i muszę powstrzymać swoje popędy nabywcze - Ani niczego nie brakuje...:sorry2:
ja mma podobnie- tyle, ze u mnie chodzi o to, ze zbieram na zęby:-D:-D:-D

A ja całkiem przypadkowo nawet nie szukając specjalnie kupiłam Asi za 3 jurki:szok: taki płaszczyk w penym były akurat na wieszaku rzeczy w przecenie

Załączniki

• Picture 627.jpg
    Picture 627.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 57
ja dzisiaj miałam pierwszy spacer w spacerówce:-) młoda oka nawet na sekundę nie zmrużyła:-p

wstyd się przyznać ale ja tak zaszalałam na wyprzedażach poświątecznych że dzisiaj prawie 4 pralki wstawiłam nowych ubranek w rozmiarze 68-90:baffled:

szaleństwa dokonałam w tesco, smyku, mothercare, next, cocodrillo i 5-10-15...

Zośka ma nowe trampki :-D wkleję Wam zaraz jakieś foty bo są gwiazdorskie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Luiza spodnie pierwsza klasa.:tak::tak::tak:

Wiesienka świetny płaszczyk , też lubie takie miniaturki dorosłych ubrań (zara):-)

Catedra śliczne buciki, zazdraszczam sklepu next, u nas niestety nie ma . Od niedawna mamy mothercare a tam tyle słodziaków ikupiłam małej pierwszą bransoletke. Później wam wkleje zdjęcie,nie mogłam się powstrzymać taka cukierkowa.:-D:-D

Do góry