reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
wygrałam licytację za 300 zł z przesyłką... huśtaweczka używana była miesiąc czasu... zastanawiałam się czy nie dołożyć 120 zł i kupić nową ale jak do 120 dołożę 100 to mam już krzesełko więc chyba nie będzie źle... musze teraz tylko sprzedać ten leżaczek chicco co mam bo będzie mi niepotrzebny poza tym z niego młoda też już powoli wyrasta:tak: taka huśtawka:
FISHER-PRICE 3W1 HUSTAWKA-LEŻACZEK-BUJAK -de lux (868180448) - Aukcje internetowe Allegro

zweryfikowałam poglądy i stwierdziłam, że chcę małą spacerówkę i teraz dumam nad modelami:
MOSAIC_GRACO_Geoffrey+_OSŁONA_ +_FOLIA_ _OKAZJA!! (877096656) - Aukcje internetowe Allegro
GRACO MIRAGE+ Z OSŁONĄ I TACKĄ KOLEKCJA 2009 (878472085) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Q kolor2- BabyActive, Nowy W-Wa Spacerówka (850245947) - Aukcje internetowe Allegro

Gratuluję wygranaej :-) huśtaweczka świetna i żeby Zośce się spodobała to może chwile oddechu bedziesz miała dla siebie :tak:;-)

Wizualnie podoba mi się pierwszy ale widzę, że on ma dwie rączki a chciałaś z jedną :happy2:

Gratuluję wygranaej :-) huśtaweczka świetna i żeby Zośce się spodobała to może chwile oddechu bedziesz miała dla siebie :tak:;-)

Wizualnie podoba mi się pierwszy ale widzę, że on ma dwie rączki a chciałaś z jedną :happy2:

fakt, ale pisałam dzisiaj że zweryfikowałam poglądy:-p a tak poważnie to wszystkie 3 bardzo mi się podobają i na dniach któryś z nich kupię... w sumie chyba najbardziej jestem za graco mirage potem "q" i na końcu mosaic...

to jest też fajen pod warunkiem, że nie ma takiej świecącej tapicerki jak coneco ma zazwyczaj
http://allegro.pl/item877495227_trwala_spacerowka_duze_kola_wysoka_jakosc.html

ten tez jest bajer ale dość drogi...
http://allegro.pl/item880683400_wozek_zooper_waltz_7_7_kg_folia_tacka_okrycie_kur.html

Ostatnia edycja:
catedra kobieto jedna udusze cie kiedys.. :-D:-D:-Dkurcze takie fajne wuziki pokazujesz i ja tak zaczęłam główkowac ze przydala by mi sie malutka spacerówka tak do miasta.. no i znalazlam poczekam tylko na m i chyba zamawiamy..
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (868690729) - Aukcje internetowe Allegro

duś:-D:-D:-D

on jest bardzo ładny designem i dość fajny materiałowo ale niestety jak dla mnie to troszkę za małe kółka:sorry2:

o ten fajny chyba sie skusze, narazie na allegro licytejszyn quinny buzz ale zobczymny co z tego wyjdzie.
probowalam młodego wsadzic do spacerowki dzis i byla jedna wieklka histeria:szok:
2 godz nie moglismy go uspokoic. potem z tego wzzystkiego poszecdl spac w domu oczywiscie ze spaceru nici. sorki za bkledy ale maly mi tu wali lapka a i probuje zjesc mi moja reke.:-D bierze ja w swoje rece i wklada sobie do buziaka:-D

tez bylam dzis na zakupkach kupilam mu pizamko-dresik ze snoopim 2 koszulki z reniferkami i spodnie bojówki ocieplane na polarku w 5-10 15

reklama
No i my dzis pokusiliśmy się na zakupy :-) to była nasza pierwsza wyprawa z Olgą do centrum handlowego. Wybraliśmy Centrum Janki po pierwsze nie jest to taki moloch, jest blisko i ma wszystkie sklepy o które mi chodziło Smyk, Chicco, Mothercare, H&M,5-10-15 (gdyby kogoś zainteresowalo) no i Burger Kinga - zobaczymy jak Mała to zniesie :sorry2:troszkę zakupów zrobiliśmy ale raczej takie bieliźniano-kosmetyczne. Wydaje mi się, że albo jeszcze nie rozkręcili sie dobrze z przecenami albo już co lepsze to wykupione.
Boozqowa udało mi się w h&m kupić podobne jeanso-leginsy tylko,że jasny błękit i nie takie lycrowe, bardziej bawełniane :-D:-D:-D czyli mamy granatowe 62, i z tych nowych wziełam 68 i 74 - były przecenione na 20pln.
zapomniałam napisać, że Olga przez cały czas była grzeczniutka i chyba polubimy wspólne wypady "na miasto" :tak::tak::tak:

Do góry